0

gecenin köründe abur cubur ve fast foot yiyipte zayıf kalan insan tanımıyorum. ama tabi şekilsiz kilo alınır. yemeklerin peşine her öğünde protein tozu icebilirsin bu daha sağlıklı olabilir bence. en iyisi uzmana danışmak tabi ki ama hiç böyle bir tasam olmadı bendeki fazla kiloları verebilirim isteyene.

0

bazı ürünler satılmaktadır. bu ürünler kilo almaya yararlı olan ürünlerdir. ama doğal bir yoldan bir ilaç almadan kilo almakta mümkündür. bolca hamur türünde yiyecekler tüketmek kilo almanıza yardımcı olur. geceleri yatarken sindirim sistemimiz çok yavaş işlemektedir. bu yüzden gece yatmadan hemen önce yenilen yemek kilo aldırıcı olur. ekmegi bol yemek kilo almakta en büyük etkindir. makarna,pilav gibi yiyecekleri çok sık tüketmek gerekir. ve en önemlisi günde 3 ve daha fazla yemek sofrasına oturmak gerekir. düzenli saatlerde hergün kahvaltı yapmak en büyük etkindir.

0

kilo almak için her zaman aynı saatte düzenli yemek yenilmeli .metabolizması hızlı çalışan insanlar yediklerini hemen yakarlar . düzenli spor da kilo aldırır , plates gibi sporlar .

0

doktor kontrolünde bir diyet programı hazırlanabilir kilo almak için tabiki ,onun dışında hamur işleri,biraz düzenin dışına çıkılan bir beslenme olabilir.

1

ceviz, fındık, fıstık, bal, kaymak gibi bol kalorili ve doğal ürünler yemelerini önerebilirim. ayrıca kas yapması ve alınan kiloların bölgesel olmaması için bol protein almaya özen gösterilmelidir. sporcu diyetlerini inceleyip uygulayabilirsiniz.

1

bol bol kızartma, çikolata, pasta, nutella yesinler.

1

kilo almak için dengeli beslenmelidir. uyku düzeni olmalıdır.