0

ben hamile değilim ama hamile de kalmadım ama alanlarda genelde çok uyku ve oluyor iki ablam hamile kaldığında sürekli uyuyorlar hamilelik uyku yapiyor hamile kalanlar çok halsiz ve yorgun olduklarını söylüyorlar o yüzden de sürekli uyumak geldiklerini söylüyorlar içinden herhalde hamileliğin verdiği hormonal bir şey sanirim .

0

ben kiloların yüzünden baya yoruluyordum haliyle uykuda yapıyor. bu gayet normal bir şey hamilelikte

1

ilk aylarda oluyor o uyku hali sadece. sonradan geçiyor.

2

iki can taşıyorsun tabi yorgunluk vs olacaktır diye düşünüyorum knka ,

0

hamile kalan kişiler biraz da psikolojik olduğunu düşünüyorum ama hamile olan kadınların hemen hemen hepsi tam bir değişime uğrarlar bildiği üzere hormonların dengesi şaşar bazı şeyler isteyerek yapılan şeyler olmaktan çıkar uyku ,aş erme ,duygu durumları , yorgunluk, enerji kaygı, mide bulantısı artık kokular daha keskindir rahatsız eder en sevdiğiniz şeyler sevmedikleriniz haline gelir sevmedikleriniz ise hemen burada olsa da yesem diyeceğiniz gibi şeyler olabilir.

1

hamile kalan bayanlar bebeklerini sağlıklı dünyaya getirmek için beslenmek zorundadır. fakat bir çok anne adayı maalesef bu beslenme olayını abartarak yeme işlerinde biraz abartıya kaçmaktadırlar. bundan dolayı yenen fazla yiyecekler kişilerde uyuma hali meydana getirmektedir. bu ilk nedendir. daha sonra alınan fazla kilolar anne adaylarında halsizlik ya da çabuk yorulma gibi durumlar baş gösterir. budan dolayı hamile bayanlarda sürekli uyku hali gelir. ayrıca olarak hareket kısıtlılığı da başka bir nedendir. son neden olarak hava derecesinin yüksek olması da ayrı bir etken olarak karşımıza çıkmaktadır.