0

ben sahsen suanda zor bir durumdayım ve gercekten cok ıhtıyacım var bir cogu ınsanda benımle aynı durumdadır gercekten ıhtıyacım olan seylerı bıle alamıyorum ailemden para ısteyecek yasta degılım suanda calımadıgım ıcın zorluklar cekıyorum bu programı bulmam benım ıcın cok guel oldu kazancımı harlıgımı cıkartabılecegımı umut edıyorum herkes cogu seyı elde etmek ıster ama bunun için caba sarfetmek gereklı saglık onemlı fakat parada gerekli zamanla olacak seyler yatırımlar vs. bunları yapabılmek için oncelıkle para gereklı herkes rahat yasam ıcın cabalıyor yanı en azından ben oyleyım ama emınım kı benım gıbı dusunen cok ınsan vardır.

0

para kazanmak zorunda kaldığımız için kazanmak için bu kadar çaba veriyoruz. yaşamımızı devam ettirmek için, ihtiyaçlarımızı karşılamak için paraya ihtiyacımız var bu yüzden para kazanmak zorundayız. parayı her zaman daha iyi yaşamak için kazanıyoruz.

0

bir evin değirmeni ekmek getirmekle döner, para karşılığında karnımızı doyurabiliyoruz para karşılığında üstümüzü giyiniyoruz para karşılığında okuyoruz yol gidiyoruz para karşılığında evin ışıkları yanıyor karanlıkta kalmıyoruz para karşılığında başımızı bir yuvaya sokuyor sokakların ıssızlığından uzak duruyoruz para karşılığında yakacak alıp ısınıyoruz.para uzay çağının egemenliği demek maalesef, parayla istediğimiz yönde eğilim gösteriyoruz.her geçen gün hayat pahalı oluyor giderek bunun herkes farkında, hayatta kalabilmek için bir direniş bir mücadele göstermemiz gerekiyor her gün ve hayatı idare edebilecek en büyük silah paradır başka hiçbir şey değildir.parasız hiç bir şey yapamayız kara kara dururuz ama cebimize para girdikçe o günü kurtarmış oluruz kafamız da rahat olur, insanın parasızlıktan kafayı sıyırdığını biliyorum ben ve bu size tuhaf gelmesin çünkü para herşeye kadir.insanların her biri bu etkin silahı yanında barındırmayı hep ister hep de muhtaç duyar, bunun için de elinden ne geliyorsa onu yapar mesela alınteri ile ekmek kazanan da olur üçkağıtçılık yaparak da kazanan olur.insanların halini normal buluyorum, sonuçta kimse kimsenin karnını doyurmuyor ve bunun için ekmek davasında herkes iyi olsa kötü de olsa

0

yaşamak için para gerekli onsuz kimse slm bile vermiyor bu dünyada para tüm dünyada gerekli birşey hatta zorumlu onsuz neredeyse nefes bile alınmıyacak durumdayız keske para bu kadar degerli olmasaydı berki ozaman hayat daha güzzel ve anlamlı olurdu para icin ömrünü harcamazdık farklı şeyler yapılırdı ama neyazikki par kücücük çocukları bile öldürüyor sırf biraz daha para kazanmak icin evet para önemlidir yaşam için

0

nedenmi arkamızda koruyup kollayacak kimse yok hayatta kalmak icin mücadele etmek icin kimseye muhtaç olmamak icin

0

çok güzel bir soru çünkü bu dünyada attığın adım başına bile alınabilecek bir duruma doğru gidiyoruz o yüzden para kazanmak önemli.
kazanılan para kimseye hiçbir şekilde yetmiyo yine şükür aç değiliz ama durum bu.bişeyler yapalım istiyoruz ćocuklarımıza bişeyler bırakalım daha önemlisi güzel bi hayat yaşatalım okutalım istiyoruz.
güzel anılar biriktirelim istiyoruz ama nerde herşey para oldu onu kabullendik bu sefer herşey zam.
ne kazamcam da ner harcıcam da birikim yapıcam.
bu devirde kimse kimseye para vermiyor.
bankadan almaya kalsan bi dünya faiz.
birikim yapsan yok olmuyor.
yatırım yapsan olmuyor
yapabilene helal olsun valla

0

tek derdim çocuklarıma iyi bir gelecek vermek.bizim yaşadıklarımızı onlar yaşamasın

0

valla ben şuan borclarim olduğu için çabalıyorum. para kazanmazsan kardeşim nasıl geçineceksin?misal olarak ben borclarimi nasil ödeyeceğim.ekstra temizlik işlerine gidiyorum. boş vakitlerimde sorumani sitesinde soru- cevap yapıyorum. o şekilde borclarimi hafifletmeye çalışıyorum. şuan çok yorgunum ama yapacak birşey yok .son gaz para kazanmaya devam.

0

cunku herkes paranin kopegi olmus durumda insanlaar elindeki ile yetimeyip hep daha fazlasini istiyor para olani mutlu saniyorlar parayi mutluluk kaynagi saniyorlar cunku para insanlara öyle lanse ediliyor para da huzur varmis gibi anlatiliyor oysaki mutluluğun kaynagi aile neyse para ile hersey yapilabilecekmis gibi geldigi icin insanlara insanlar para kazanmak icin daha cok cabaliyor

0

burdan kazanacağım üç beş kuruş belki hayatımı değiştirmeyecek ama bunları yazmak fikir beyan etmek kendimi daha değerli hissetmemi sağlıyor hayatıma renk geldi diyebilirim .belkide aile bütçesine katkıda bulunmak çorbada benimde yüzüm olsun demek istedim.ayrıca kim para kazanmak istemezki

0

çünkü para herşeyin başı para,para olmassa hayatında olmaz hayatın olmassa ne diye yaşıyorsunki zaten para hayatına yön vermek için gereken tek şey para

0

ihtiyaçlarımız karşılamak için sürekli paraya ihtiyacımız olur.

0

ölüme hazırlık yapıyorum ben ya sizi bilmem

0

cunku insanlarin yasamlarini surdurebilmesi icin para kazanmalari gerekiyor. cunku yasamak cok zorlasti nereye gitsen para. her sey para oldu artik. e bide issizlik hat safada oldugu icin insanlar buralarda biraz biraz kendine ek gelir saglamak istiyor. guzel bir ek gelir sansi bence burasi. gunde evde 5 saat calissaniz bile bayagi kazanirsiniz. cok kazanmak icin biraz ciddiye almak gerekir. benim braz borcum var mesela onun icin sorumanideyim.

0

her geçen yıl teknoloji gittikçe ilerlemektedir. teknoloji ilerledikçe insan yaşam koşullarının kalitesi artmaktadır. kalitesi artan yaşam koşullarını yaşayabilmenin de maliyeti oldukça yükselmektedir. görüldüğü gibi yaşam standartı ve maliyet birbiri ile doğru orantılıdır yaşam standartlarının kalitesi arttıkça maliyet de aynı oranda yükselmektedir. insanlar daha iyi yaşam şartları içinde yaşayabilmek için ekonomik gelirlerinin eskiye oranla daha fazla olması gerekir. bu yüzden insanlar daha fazla ekonomik kazanç elde etmek için daha fazla çalışmaya ihtiyaç duyarlar. tabii hepsi bununla da sınırlı değildir şu anki ülke şartlarına bakıldığında türkiye enflasyonla mücadele içindedir. genel olarak her şey zamlanmış ve fiyatları yükselmiştir. buna bağlı olarak insanların paraya olan ihtiyacı da artmıştır. insanlar daha fazla para kazanmak için daha fazla çalışma gereksinimi duyarlar. medyalarda görülen yaşam standartları daha düşük yaşam standartları ile yaşayan insanları özendirmekte ve insanlar özendikleri yaşama kavuşmak için para kazanma ihtiyacı duymaktadırlar. zaten bakıldığında bir insan yıllarca evim olsun arabam olsun diye çalışır. derler ki para ile saadet olmaz. yalnız para ile saadet olmaz ama para olmayan evde de huzur olmaz. baba eve ekmek getiremediğinde çocuklar aç olduğunda o evde kavga çıkar. ev içinde doğal olarak çatışmalar başlar. insanlar mutluluğu ve huzurları içinde daha çok çalışıp para kazanma ihtiyacı duyarlar. örneğin düşük yaşam standartları içinde yaşayan küçük bir çocuğa sorsanız ne olmak istiyorsun diye hep yüksek hayaller söyler çünkü daha iyi yaşam standartlarına çekmek için hayatını buna ihtiyacı olduğunu düşünür. yani görüldüğü gibi insan yaşamını, yaşam standartlarını, aile huzurunu ve bunun gibi birçok neden için para kazanmaya çalışır.

0

nedenmi bukadar çabalıyoruz para kazanmak icin çünkü paraya ihtiyacımız var parasız hiç bir şey olmuyor

0

cunku ihtiyaclarimi daha rahat giderebilmek icin veya daha fazla zengin olma cabasi diyebilir

0

ihtiyacimiz var çünkü ve sürekli herşeye para harcıyoruz. herşey çok pahalı ve biz sürekli paraya ihtiyaç duyarız .

0

çünkü artık her şey çok pahalı o yüzden çabalıyoruz asgari ücrete çalisiyorum nasil geçineyim en azından burda işyerinde yediğim yemek parasını çıkarmaya çalışıyorum.

0

artık tek maas ıle gecınmek cok zor hayat cok pahalı