0

şimdi de film soruları peydah oldu? sorumani neredesin? soru detayina bakiniz?

yeter artik bu konuyla ilgili bu kadsr cok sikayet varken neden birsey yapmazsiniz cok sevgili sorumani ekibi? bu konuda artik birsey yapmanizi bekliyoruz.

4 cevap
0

ya sormayın... siteyi öyle bir boğuyorlar ki bu bir konu tutturup peşpeşe sorularla... sonra bu sorulara cevap veriyoruz cevapsız kalmasın sorular, beyin bedava modu açılmasın diye. ondan sonra bir bakıyorlar soruya. kaldırıyorlar. eee... bizim verdiğimiz cevaplarda kalkıyor bu sefer... e sorumani, bu soruları cevap aldıktan sonra kaldıracağına, beyin bedava modu açılmadan bir sorulara baksan. ya da sorular cevaplanmadan kaldırılsa ne biz bu kadar cevap yazıp uğraşırız bu sorularla ne de kazançlarımız düşer. sonuçta o sorulara da cevap vererek bir emek harcıyoruz burada bilgisayar başında ya da telefon başında. bu peşpeşe sorulan sorular gerçekten bizi bunalttı iyice... bize gelince uyarı versinler ban versinler. ama başkaları sorunca hiç uyarı aldıklarını duymadık bu zamana kadar.

0

ya bazıları soru sormanın çok kazandırdığını düşünüp aklın gelen tüm dandik soruları sormaya çalışıyor sanırım o yüzden her soruyu soruyorlar.

1

bencede sorumaninin yapacak bir şeyi yok kesinlikle uyarıyorlardır. ancak insanlar anlamıyor daha basit sorular olduğu için hızlıca soru sorup para kazanmak istiyorlar. ancak ben bunun yanlış olduğunu düşünenlerden biriyim sende benim gibi düşünüyorsun bu dedigimizi bu sitede yapan bir kullanıcı biliyorum ben ismide eylulalic devamlı aynı konular üzerinden sorular sorarak insanların canını sıkıyor.

2

ne yapsınlar ki insanlar anlamıyor işte. yüz kere de söylense anlamazlar. çünkü bu tarz sorular üretmek onların kolayına geliyor. emeksiz yemek derdindeler.