0

hayir oyle bir takintim yok. olmadi da. ben daha cok cevap verme uzerine gittigim icin. daha fazla kazanc saglayabiliyorum cunku cevaplardan. o yüzden cevap sayisiyla soru sayisinin esit olmasina pek takilmiyorum

0

bazen olabiliyor. ama takıntı varsa süreklilik arz eder.

0

hayır böyle bir takıntım olmadı neden olsun ki eğer ben sorularımda iyiysem soru sormaya devam ederim eğer cevaplarım kaliteliyse cevap yazmaya yönelirim bundan daha doğul bir şey yok yeteneğim hangisinde ise ona yönelirim sonuçta az da olsa para kazanıyoruz burada bir emek var bu emeği en iyi ve en kaliteli şekilde kullanmak herkesin hakkı o yüzden nöyle takıntılar yapmıyorum kimseye de önermiyorum

1

hiç olmadı. genellikle sorulara cevap vermeye odaklıyım. soru sormak çok aklıma gelmiyor. cevap yazıyorum daha çok. o yüzden böyle bir takıntım hiç olmadı. girip profilime kaç soru sormuşum, kaç cevap vermişim buna bile bakmak aklıma gelmiyor.

0

hayır hiç böyle takıntım olmadı. cevap vermek daha iyi geliyor bana. bir de araştırmak keyif veriyor veya düşünmek bir şeyler üretmek. eşit soru ve cevap diye bir şey hiç düşünmedim.

1

bazen cevap verirken konu konuyu açabiliyor, soru üretmek aklınıza bile gelmiyor. bazen de gerçekten cevap verecek soru bulamıyorsunuz, daha doğrusu içinizden cevap yazmak gelmiyor bazı sorulara. ya da sorular peş peşe sıralanıyor aklınızda cevaplar verirken.
o yüzden hiç şu kadar soru sormalıyım, şu kadar cevap vermeliyim şeklinde kıyaslamıyorum kendimi. ruh halime göre ve sitenin durumuna göre doğaçlama devam ediyorum. profilime baktığımda da rahatsız olduğum bir takıntım yok bu konuda.

0

bu soruyu niye soruyorsunuz diyorum merak ediyorum

0

her zaman degıl ama elbette bazı gunler oldu

0

benim hiç öyle bir takıntım yok. hatta şuan verdiğim cevaplardan kazandığım parayı yükseltmeye çalışıyorum. şu son yarılta tam da onuncu sırada oturuyorum ve yerimden olmak istemiyorum. iki basamak yukarı çıkabilseydim en azından :d

0

beni öyle bir takıtım yok. hangisi içaklıma geldiyse onğzerinde gidiyorum . yoksa çzelikle şıunu yapayım demiyorum.

1

yok hiç olmadı. sordugum soru 39 gibi bi rakamlen cevapladıgım soru 3000 gibi bi sey. :)

0

hayır öyle bir takıntım yok. hatta kaç soru sormuşum kaç cevap verdim diye bakmadım.

2

olmadı.. hiç saymıyorum bile..sorumu yazdıktan sonra ana sayfaya düştüğünü gördüğümde o an bir cevaplayacağım soruya denk gelmişsem hemen girip onu cevaplıyorum.. şimdi ki gibi..

1

ben yeni başladım cevaplar 60 olmadan soru sorgulamıyormuş cevaplarım 60i geçtiğinde böyle bir takındım olabilir

2

hayır o şekilde bir takıntım yok ben daha çok kazancımı düz bir rakamda bırakmaya çalışıyorum bu takıntı haline geldi.