0

bir corabi en fazla bir gun giymeliyiz.kesinlikle ve kesinlikle coraplarimizi koklamaliyiz.mazallah karacigerde mantar cikar.
ayaklarimizi bol bol yikamaliyiz.yikadiktan sonra corabi giymeden once ayaklarimizi kurutmaliyiz.

0

ayak kokusu genellikle insanlar çok ayakta kaldıklarında ne çok iş işlediklerinde genellikle ayakları çok kokar. o yüzden ayakları gerçekten de temiz korkmaz.çok pis kokar genellikle özellikle de çocuklarımızın kokmaması için daha çok insanlar çoraplarını sık sık değiştirilmelidir. çatlamış değiştirme gerçekten çok faydalıdır çoraplarımı değiştirmek gerçekten çok faydalıdır.çocuklarımız çünkü sürekli ter kokusundan dolayı bir ayakkabının içine sindi kokudan dolayı çok aşırı bir şekilde kokar. özellikle de ev hanımları kadınlar erkeklerin ayaklarını kokularını daha çok hissederler ve eve geldiklerinde hemen çoraplarını her yere atanlar.o yüzden insanlar birazcık dikkat etmelidir güzel de çoraplarını sık sık değiştirmelidir. çoraplarını genelde ayakların kokmaması için sürekli ayaklarını yıkamak gerekir masaj yapmak gerekir nemlendirici kullanmak gerekir kokulu şeyler kullanmak gerekir.

0

bu genetik bir sorundur. bu durumda ayakkabılarımızı bolca havalandırmak gerekiyor. hatta gerekirse içine koku sıkın. çoraplarınızı günde 2 kere değiştirmeye özen gösterin ve ayaklarınızı ayakkabı içinde fazla kapalı tutmamaya özen gösterin. havasız kalınca daha çok koku yapıyor çünkü.

0

ayak kokusunu geçirmek istiyorsak bir çorabı fazla uzun süreli giymememiz gerekir. eve her geldiğimizde ayaklarımızı yıkamalıyız ve başkalarının ayakkabılarını kesinlikle giymemeliyiz. mümkün olduğunca ad orjinal ayakkabılar giymeye dikkat etmeliyiz.