0

bilgi soruları kendi bildiğimiz veya internetten aldığımız kadar oluyor. kendimiz üzerine bilgi ekleyemeyiz ama yorum sorularında konudan konuya atlayabilir kendi kazancımızı arttırabiliriz.

0

araştırma oldugu icin ben cok bilgi sorusu cevaplamam internetten bakar isek kopya icerik olur diye korkuyorum ve araştırmıyorum o yüzden yorum soruları benim icin iyi ve gayet egleniyorum cevaplarkene tarih ile pek alakam yok.

0

bilgi soruları araştırmaya dayalı oluyor ve bir kısım araştırıp cevap yazmaya üşeniyor. bir de bilgi sorularının tek doğru cevabı olduğu için 10 kişi ile aynı cevapları vermeyi kimse istemiyor. bence daha çok yoruma dayalı sorular sorulmalı.

1

bildiklerimizde var bilmediklerimizde bilmediklerimizi fırsat buldukça baka biliyoruz bazen fırsat bulamıyoruz zaten burada akmasada damlıyor hesabından gidiyoruz ne gelse kar amaç ard arda sormak değil buradan zevk be azda olsa birşeyler biriktirmektir. bazen zor olan şeylerde var :) beynimizin yada bilmediklerimizde .

1

adı üstünde bilgi eğer sorulan sorunun cevabı biliniyorsa cevap verilir. az cevap verilmesinin nedeni bilgi eksikliğimizin fazla olması.

0

sanırım bir süre sonra amaç sadece, bakiyeyi yükseltmek oluyor. araştırmak zor geliyor. kişisel sorulara daha çok yanıt veriyoruz bilgi ile ilgili olanlara malesef pasif kalıyoruz. bildiklerimi yanıtlıyorum ben. araştırabildiklerimi vaktim oldukça araştırıyorum fakat bilmediğime bakamıyorum.

-1

bu kurduğunuz cümle bir soru cümlesi değildir gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum .

0

ben gördüğüme cevap veriyorum görmedim mi veremiyorum. hepsini cevaplamaya çalışıyorum yani.