0

çok güzel bir uygulama olur ama nasıl uygulanır hiç tahmin edemiyorum .

0

bence daha iyi olur herkes boş soru sormaz . herkes kaliteli soru sormaya başlar.

0

güzel fikir denenmeli daha kaliteli sorular sorulabilir

0

aynen super olurdu cevap verse.ayrica tabiki sorularada en güzel cevap veren 5 kisiyede haftalik kura ile 5 tl verse oda güzel olurdu bence herkez bu sisteme daha fazla ilgi alaka gösterirdi diye düşünüyorum bende.

1

günün olmasa bile haftanın enleri şeklinde bir uygulama motive edici olabilirdi. haftanın en aktifi, en çok cevap vereni, en çok soru soranı, en uzun cevap vereni, sorusuna en fazla cevap alanı vb. kategorilerle ödüllendirme yapılabilir. site için değişiklik olur.

0

hem insanlar daha fazla kazanmak için araştırmaya yönelir, hem de sitenin kalitesi aynı kalmış olur.

0

çok güzel olur. ben mesela soru hazırlamak için epey emek harcıyorum. araştırıyorum. hem kendim bir şeyler öğreniyorum hem de insanlar cevabı araştırıp bir şeyler öğrensin istiyorum. basit anket sorularıyla bu kadar emek harcanan sorular bence aynı fiyat olmamalı.

0

bence iyi olmaz diğer insanlara haksızlık olmuş olurdu. böyle sistem çok iyi gidiyor. sadexe kazançlar biraz artsa iyi olur.

0

çok güzel olur insallah bende olurum yeni uyeyim ama bata sorulara cevap verdim inşallah bugün daha çok soru cevapliycam

0

zaten yarışma yapıp bizim kazanmamız için ugrasiyor. bence o dediğin bana çok saçma geldi sorumani ekibi bizler için herşey yapıyor , siz fazlası i istiyorsunuz yani.

0

sormanı gerçekten çok iyi çalışan bir sistem fakat geliştirmesi ve yenilemesi gereken çok şey var. gördüğüm kadarıyla sorumani ekibi gerçekten çok iyi çalışıyor, kimsenin hakkını yemiyor kimseye haksızlık etmiyor. diğer sitelere baktığımızda gerçekten insanın zamanını boşa harcamaktan başka hiçbir işe yaramıyor. sorumani ise üyelerinin hak ettiklerini her hediyeleri ile birlikte veriyor, bu gerçekten benim çok hoşuma gidiyor eminim ki diğer sorumani üyelerinin de dikkatini çekiyor ve hoşlarına gidiyordur. tabii ki de sorumani günün en iyi sorusunu seçip onu ödüllendirirse çok iyi olur. çünkü insanların bu vesileyle daha kaliteli soru soracaklarına inanıyorum.

0

bence saçma olur. adamlar biz kazanalim diye bir yarişma bitmeden bir yarişma başlatiyorlar. öyle bir şey olsa bile millet yine saçma sorulara devam eder. zaten çok iyi sorulari altin soruya çeviriyor. bu dediğin saçma olur.

0

oalbilir aslında bazen çok saçma sorular soruluyor buna bende dahil oldum saçma sorular dordum soran da oldu hiç olmazsa güzel sorular sorarrız bu gün mesela çok güzel sorular vardı saçma diyebileceiğim bir soru ile karşılaşmadım özellikle duman bugün güzel sorular sordu tebrik ederim hatta bir de bana mesaj atarak aydınlattıgı içinde teşekkür ederim

0

ya zaten adamlar yarışmalar yapıyorlar, kazançlardan yüksek gelir elde etmeniz için altın soru soruyor, x2 kazançlar yapıyorlar, referans getirip onların kazancının %20 sini size bonus olarak veriyorlar hala bonus derdinde misiniz ben sizi valla anlamadım.

0

karışmayın adamların işine nasıl biliyorlarsa öyle yapsınlar

0

çok güzel olur du . hatta bu kisi ben bile olabilirim yani .

0

çok güzel olur ama buna nasıl karar verilir onu bilemem

0

güzel bir sistem olur ama günün sorusu insanın kulağına gözüne hoş gelen soru olmasa güzel olur

0

bence olmamalı sistem gayet iyi çünkü o zaman saçma sorular düzeyi artıyor

0

gerçekten çok güzel bir uygulama olur ama bunu zamanla gerçekleştirebileceklerini tahmin ediyorum.