0

bana cevap yazmak daha kolay geliyor. yani bazi sorular sırf arastirma gerektirse de cogu sorulan sorulsri bildigim icin bir sikinti yasamadim bu zamana kadar. :) yani arastirip site icerisinde degisik soru sormak da hosuma gidiyor. :) eglenceli olabiliyor bazrn.

0

bence soru sormak normalde daha kolay ancak bir süre sonra insanın aklına soracak soru gelmiyor bu bakımdan cevaplamak zorunda kalıyorsunuz olan soruları cevap vermekte hızlı olduğu sürece iyiyi ilerliyor. bunun içinde soruların iyi olması gerkiyor özellikle yoruma dayalı sorular olursa daha hızlı cevap verilebiliyor ve daha kolay yapılıyor ancak bilgiye dayalı çok fazla soru olduğu zaman zorlaşıyor. bu bakımdan buna dikkat etmemiz gerkiyor bence daha fazla yorum sorusu olmalı diye düşünüyorum . cevap vermek eğlenceli daha fazla kazanç sağlayabiliyorsunuz soru soruduğumuz zaman daha az kazanç elde etmiş oluyoruz bu bakımdan da cevaplamak daha basit hale geliyor

1

soru sormak daha kolay tabi ama uzun cevap yazarsan kazancı daha yüksek. ben her ikisini de yapıyorum, soru - cevap şeklinde. o şekilde kazancım daha iyi oluyor. keşke çift kazanç gelse o zaman baya güzel kazanç elde ederiz.