1

en çok inananların benimle nasıl iletişim kurduklarına dikkat ederim. iletişim kurarken insanların mimiklerine, ses tonuna dikkat ederim.

2

en çok saygı ve sevgiye önem veiririm. çünkü insan saygılı olursa her yerde sevilir sayılır. dürüstlüğe de önem vererim insan hep dosdoğru olursa toplum karşısında ön planda olur. bunlar insan olması gereken önemli şeyler.

0

samimiyete saygıya insanlara faydalı olmaya yardimci olmaya anne ve babama yaşlılara vs

0

kesinlikle saygıya ne olursa olsun saygı olmalı büyük ,küçük saygı gösterisi değil annemin bana saygısı olmalı benim kardeşime herkesin ,herkese açıkcası en çok önem verdiğim şeydir bunun yanında anlayış ve güvende önde giden konular.

0

en çok insanların üslubuna önem veririm. acaba bu insanın üslubu nasıldır diye? daha sonra insanın yalan konuşup konuşmadığına, emanet hakkındaki görüşlerini öğrenmeye, sözünde duran bir insan mı? olup olmadığına bakarım. yani insanların duruşuna ve bakışına daha çok önemi veririm. benim için önemli olan iletişim halinde olduğum ve dünyayı paylaştığım insanlar önemlidir. onlarla birlikte yaşıyoruz ve sürekli birbirimizi görüyoruz, konuşuyoruz ve yorum yapıyoruz. ardından ülkede adaletin nasıl işlediğine dair durumlara önem veririm, öte yandan yargının işleyişine ve gidişata önem veririm. insanların benim hakkımda ne düşündüklerine takılmam ama olumsuz bir şey kulağıma gelirse bu duruma önem veririm. hemen bu olumsuz durumu düzeltmeye çalışırım. ayrıca aileme ve çocuklarıma önem veririm. onların sağlığı, mutluluğu benim için önemlidir. onlarsız bir yaşam benim için bir anlamsız olurdu. daha sonra tutttuğum takımın ve ülkemin a milli takımının maçlarına önem gösteririm. son olarak sağlığıma önem veririm. sigara, alkol kullanmıyorum.

0

sözümden dönmemeye çok önem veririm ve prensiplerimin dışına çıkmayı hiç sevmem

0

verdiğim sözleri tutmaya önem veririm.
adaleti, samimiyeti, dürüstlüğü ve sadakatli olmayı önemle, titizlikle yapmaya çalışıyorum.
saygılar
sir türk