1

sonuçta günümüzde herkes arabasını babasının parasıyla almıyor. hal böyle olunca bireyler onca zaman boyunca çalışıp emek verip biriktirip hatta bazen kendisini ayırdığı bütçeden kısım almış olduğu arabasının tabii ki değer verir. şahsen bende arabaya özen gösteriyorum ,üzerindeki herhangi bir olabilecek sorun çizik olsun leke olsun insan ister istemez canını sıkıyor.bu yüzden de edindiğim tecrübelere dayanarak çok aşırı renkli araba almak yerine beyaz veya metalik gibi araba almak daha mantıklı gözüküyor. çünkü bu arabalar hem çizgi çok göstermiyor hem de sık sık yıkamaya götürmeyecek kadar da üzerinde var olan toz ve kiri göstermiyor.

0

şu an için bir arabam bulunmuyor. zaten ehliyetimde yok ancak önceden bir aile arabamız bulunuyordu. gerçekten arabaya kıymet veririm ancak bir çizik içinde kendimi çok üzmem araba bir ailede olması gereken bir araçtır diye düşünüyorum.çünkü bir yere gittiğimiz zaman cidden arabanın avantajları çok oluyor.

0

arabam şu an yok daha önce vardı 4 ay önce sattım borçlardan dolayı tabii gene satmama rağmen borcumu yine kapatamadım. şu an 15 milyarlık bir borcum var. arabama tabii ki de değer veriyordum.. çizildiğinde falan yani herkes arabasına değer verir hele bir de pahalı hisse yani ben severim biliyordum.. arabamı ama işte mecburen yok artık inşallah rabbim nasip ederse alırım.

0

ben değil ama eşim çok özen gösterir çiziği bırakın leke oldu mu koşa koşa yıkamaya gider . babamda aynı şekilde heralde erkeklerin araba zaafı var . eşim üzülmez çizik falan olursa ama babam acayip üzülür çok fazla tepki gösterir.

0

arabamız sıfır olursa gözüm gibi bakarim ama sıfır alacak kadar bütçem olmadığı için 2. el araba alırız bunun içinde eski çizikleri olduğu için fazla üzmez eğer önceden çizik yoksa 2.el araba sıfır gibi bi arabaysa üzülürüz o zamanda gözüm gibi bakarim arabaya garaj flan yaparım gerçi apartmandayım ama biyer bulur yapardım arabanıza ne kadar önem verirsiniz diyorsanız da arabam 2. el olsa bile temiz olabildiği kadar temiz bakarim 1 arabayı 2 kişi kullandığı zman araba arabaliktan çıkıyor araba aldigin zaman kimse kullanmayacak sadece sana özel olacak arabanın dilinden sadece sen anlayacan