2

tantuni mi çiğ köfte dürüm mü?

evet arkadaslar cevaplarinizi bekliyorum :)) kararsizligim beni bitirdi.. :)

16 cevap
0

bu soruya çiğköfte diyecek insan bulgur aşığıdır yoksa sorunun net bir cevabı var tantuni . yalnız tantuni olmasa da et olsa o da yeterli olur . en sevdiğim şey biraz fazla etoburum biliyorum ama çiğköfte sadece meze gibi geliyor karın doyurulmaz.

1

iki lezzet de iyi yapan bir yer varsa yakınlarda şahane olur esdim ve kızım cigkofte delisi olduğu icin sıklıkla tüketilmekte bizim ailede ancak bence tantuniyi tantuni gibi yapan varsa ki rlime su dökecek usta çok azdır diye düşünüyorum malum çocuklar olunca herseyi evde bizzat kendimiz hazırlamayı tercih ediyoruz sağlık açısından tadından yenmez tercih im tabiiki tantuni den yana ama bizimkiler i dükkana sokmak sary yada çaktırmadan eve paket söylemek en mantıklı si en büyük temennim ise şu çiğ kofte yapmayı ogrenmemek olacak inşallah ogrenmek zorunda kalmam

0

vallahi ikisine de çok seviyorum. ancak ikisi arasında bir tercih yapmam gerekirse yer kesinlikle tantuniyi tercih ederim. zaten çiğ köfte yiyeceksem de dürüm yapmadan yemeyi tercih ederim.

0

şuan canım urfaciğer cekti servisleri harika ayran acı biber süper oluyor

0

aslında her ikisini de çok severim ama tercihim çiğköfte ne zamndırda canım istiyor zaten tabikide çiğ köfte

1

ben tabii ki çiğ köfte diyorum.en büyük nedenim et ve ürünlerini asla tüketmiyorum.son yıllarda etsiz yapılan çiğ köfte en büyük favorim benim.tantuniyi deneyen arkadaşlarım da var ama nedense et soteyi daha çok tercih edeceklerini söylüyorlar.bence bol yeşillikli bol limonlu ve turşulu bir çiğ köfte hiçbirşeye değişilmez.yanında peynir zeytin ve ekmekle çok zengin bir öğün olur.

0

ikisi de birbirinden guzel lezzetler. ikidini birbirine drgismem. en yakınında hangisi varsa dukkan olarak ona git derim. ben oyle yapiyorum cunku. eger disaridsysam ve cok acsam artik crvremdr ne varsa ona giriyorum. artik borekciye mi denk gelirim, cig kofteciye mi belli olmaz yani. acsam bana en yakin olanini secerdim.

0

şu an o kadar acıktım ki her ikisine de hayır demem yani.

0

ben tantuni sadece bir kez yedim ve çok hoşuma gitmisti ancak çiğ köfte benim için çok özel bir yiyecektir tantuniye değismem.

1

ben ikisini'de severim ama tantuni'yi daha çok severim.

0

tantuni de güzeldir ama benim tercihim çiğ köfteden yanadır ama çiğ köfte dürüm de saçma olur bence çiğ köfteyi hepsi de yiyeceksin

0

cig koftryi daha cok tercih ediyorum ben. ya nedense daha cok seviyorum cigkofteyi. :)

0

şuan ikisi de pek cazip gelmedi ama normalde tantuni.

1

aslında ikisi de vazgeçilmezimdir. ancak çok ac isem tantuniyi tercih ederim. çünkü daha doyurucudur. pek aç değilsem çerez niyetine çiğköfte yerim :) çünkü 1 dürüm çiğköfte beni doyurmaz. bir de şu mevzu var tantuniyi yiyeceğiniz yer güzel yapıyor mu? bazen ac olsam dahi güzel tantuni yapan yer bulamaz isem cigkofteyi tercih ederim .

1

ben tantuniyi seçerim herhalde. çünkü çiğ köfte dışarda yenilmiyor ve sürekli de yenilmiyor. ayda yıl da bir güzel oluyor fakat sürekliliği olan tantunidir benim için.

3

kesinlikle tantuni çok severim yanında güzelce mezesi de varsa daha ne olsun :)