1

iqos bir elektronik markaymış.sigara sektöründeki yeni bir yeniliktir.iqosta güzel bir yenilik yapılıyor herhalde.bu yeniliklerde aynı sigara gibi olucak fakat.tütünle felan yararlanılıp herhalde hiç koku salgılamayıcak.bundan dolayı sağa sola hiç koku bırakmadan dumanlar gidicek.fakat ne olursa olsun zararlı bir şey olabilir.bundan dolayı mutlaka sigara ve sigara ile ilgil ürünleri kullanmamız lazımdır.sağlık her şeyden daha önemlidir.lütfen dikkatli olalım.

1

iqos zararlıdır bizim bu sigaramiz ne yapıyorsa onun daha kötüsünü iqos yapıyor yani oda bir sigara sonuçta kanser yapabilir insanida kısırlık olur yani zararlı olduğu için tüm hastalıklar olur insanda

0

zararları normal sigaradan çok daha fazladır üzgünüm ama türkiye bu konuda baya ilerledi ve herkeste var hatta bir aralar bende özenmiştim de sonradan vazgeçtim.kansere yol açan maddeleri beraberinde getiriyor.en basiti ise boğaz ağrılarına ve enfeksiyon oluşumuna davetiye çıkarıyor.tercih edilmemesi gerekiyor ama herkesin elinde var ve dumanı çok fazla bende denedim bikaç kere tadı sigara gibi değil ama daha çok nargile gibi ki nargilenin zararlarını herkes çok iyi bilir.kesinlikle tercih edilmemesi gereken bir alet.

0

igos ilalya ve japonyada satışa cıkan bir sigaradır. normal bir sigara diğil elektironik sigaradır. sigaranın verdiği zararlardan cok daha fazlası ı vermektedir. ülkemizde de degisik firmalar tarafından üretime gecen elektironik sigaralar var. oldukca agır sonuclar elde edilir. konser,solumum yetmezligi gibi ciddi hastalıklara yol gösteriyor. normal sigara daha az zarar veriyor desen yeridir.