0

genç arkadaşlar duygusal düşünüp aşk diyebilirler ama zamanla onlar da doğruyu bulup para diyeceklerdir, hayatın acı ve acımasız gerçeği böyle.

0

aşkta para da diyorum. aşk kalıcı bir şey değil aslında bu bakımdan sevgiyi tercih ederdim öncelikli olarak sevgi emek isteyen çaba gerektiren birşey olduğu için ayrıca paranın da olması gerekir çünkü kuru kuruya sevgi hiçbir işe yaramaz geçinmeniz için paraya ihtiyacınız vardır hem geçinmek hemde ihtiyaçlarınızı karşılayabilmek barınabilmek için para olmazsa olmazdır para benim için bşr araçtır sadece amaç değildir benim için asıl önemli olan şey maneviyattır ve öncelikli olarak sevgiye önem veririm değer veririm ancka arkasından para da gelir çünkü sevginiz sizi geçindirmeye barınmanıza yardımcı olmaz yani o samanlık seyren olmaz o dam sizinle beraber çürür paranız olmadığı zaman bu bakımdan pars oldukça önemli bir araçtır insan için. insana hem sevgi duyabilir hemde kendi parasını kazanabilir kadında öyle erkekte öyle illa parayı karşı tarafta aramak anlamında değil bu para da olmalı sözüm. yani insan kendine bakabilir geçinebilir önemli olan sorumluluk bilinci gütmek ve para kazanıyor olmak. yani emek harcıyor alın teri döküyor olmaktır aslında para kazanmaktan kastım. bu bakımdan çiftlerin her ikiside destek olabilirler. ve bu sayede de karınlarını doyurmuş olurlar bir şekilde geçinmeye çalışırlar barınmaya çalışırlar. bu bakımdan da para olması gereken önemli bir etkendir nasıl ki sevgi biz insanlar için para da öyledir. ikisi aynı kefeye konamaz sevgi daha duygusal bir şeydir hissel birşeydir çünkü ancak insanın paraya da ihtiyacı olur sevgi kadar.

0

aşk olmadan yaşayabiliyoruz fakat para olmadan bu devirde nefes bile zor alacağız artık zaten şimdiki aşkların sonunun nereye gideceği belli

0

kesinlikle para . çünkü geçim sıkıntın olmuyor ve sağlığın da iyi olduğu sürece derdin tasan olmuyo ehh o olmadığı içinde gönül işlerine gayet güzel vakit ayırabiliyosun

0

tabiki de para senin paran olmazsa aşkın olmaz senin yüzüne bile bakmazlar bu devirde herşey para aşkı bile parayla satın alırlar o derece paranın kölesi olmuşlar eee mecburiyetten ne yapsın millet parasız bu hayat yürümüyor paran varsa saygıda görürsün askıda olursun ,mutluda olursun huzurlu da olursun kardeşim onun için para her zaman başta gelir kimse kimseye bedava birşey vermez herşey para bende parayı tercih ederim. anca param olunca mutlu oluyorum karnım doyuyor . aşk karın doyurmaz.

0

önce maddiyat sonra zaten aşk gelir aşk karın doyurmuyor.õnce iş sonra aşk gerisi hikaye

0

kimine göre aşk ,kimilerine göre ise paradır .kimileri para olmayınca aşkta olmaz der ,kimileri aşık olunca paraya ihtiyaç duyulmaz der.bence ikisine de ihtiyaç vardır ama 1 tanesini tercih edecek olursan bu kesinlikle aşık olur .aşkım olsun, huzurum olsun ,mutluluğum olsun param olmasa da olur. tabii ki de yaşamamız için paraya da ihtiyacımız vardır.bir tercih yapmam gerekirse bu kesinlikle aşık olur.

0

bence her ikiside lazım. ben tercih yapamıyorum bu konuda

0

valla o anki pskolojiye bağlı net cvp vermek çok zor:)

0

bence para :) nedenine gelince en basidi ask karin doyurmuyor. :) once parayi bulalim sonra ask i buluruz insallah:)