0

zayıflama ilaçlarını pek önermem çünkü birçok kişinin ölümüne neden olmuştur

0

yağ yakma özelliği olan ilaçlardır kullananların çoğunda olumsuz etkiler bırakmıştır mide bağırsak sorunları ve karaciğerde sorunlara neden olabilmektedir zayıflama adına insanları hem sağlıklarından hem de canlarından edebilmektedir. en son gazetede okumuştum izmir'de bir bayan alması gereken günlük miktarın çok üstünde ilaç aldığı için ölmüştü.

0

zayıflama ilaçları kesinlikle insan vücuduna çok fazla zararlı eğer biraz bile olsa araştırma yapmış olsanız ne kadar insanın bu yolda öldüğünü göreceksiniz. asla kullanılmaması gerekiyor evet çoğu insan kiloları yüzünden belli travmalar geçirebiliyor.buda çevreden kaynaklanıyor. ben şimdiye kadar kilolu olup kendini o şekilde beğenen bir insana daha denk gelmedim .muhtemelen hepsinin çevresindeki insanlar bir şekilde dalga geçiyorlar ve kişi bu durumdan rahatsız olduğu için, kendi çabalarıyla kilo veremediği için zayıflama ilaçlarına yönleniyor .hemen zayıflamak istiyor.

0

kesinlikle sevmiyorum. uygun bulmuyorum. sağlığa yararlı olduguna da inanmiyorum. zayiflamak isteniyorsa yemegi azaltin yürüyün. missss

1

zayıflama ilaçları son derece zararlı ve tehlikeli ilaçlar. bu ilaçların kullanımı ile verilen kilolar sağlıksız bir şekilde verilmiş oluyor ve bu kilolar hemen geri alınıyor.

0

bence gereksiz en guzeli dogal olani diyorum ben cikin spor yapin hem saglikli hem kilo verdiyor daha ne olsun

0

hepsi zararlı ve gereksiz. onları kullanmak yerine bogazimizi tutmalıyız.