1

ilk önce acaba ben mi yanılıyorum diye düşünüyordum. yani buraya kim bilgi için gelirki diye düşünmedim değil ama daha sonra cevaplara bakınca. hepsi benim tayfadan mış. dedim. zaten burada çok böyle aşırı bir bilgi paylaşımı olmuyor işin açığı ancak kendim için söyleyecek olursam burada pek para kazanılmıyor sırf telefonda başka yapacak bir işim olmadığı için buradayım. biraz da bazen ümitleniyorum acaba şu 500 tl lik ödülden bende alabilirmiyim veya kazandığım tl 2 ile çarpılabilir mi diye düşünmüyor. değilim. ama tabi sonra bakıyorum yaz allah yaz bir türlü para çoğalmıyor ve anlıyorum ki ben sadece zaman harcayayım. diğer işler bana göre değil diyorum. daha sonra zaman geçiyor. yine ümitleniyorum ve diyorum ki ha bi gayret daha para kazanmak için diyorum. daha sonra yine fos oluyorum. patlak teker gibi sönüveriyorum. neyse hayırlısı bakalim böyle böyle belki üç beş bir şeyler kazanırım. elinde sonunda digmi ama, hadin herkese bol kazançlar. kolay gelsin.

0

herkes ekstra kazançtan yararlanmak istediği için burada, bilgi de peşi sıra geliyor zaten.

0

buradan kazanacağımız para ile kimse ev geçindirmeyeceğine göre birçoğumuz bence keyifli vakit geçirmek birşey öğrenmek öğrenip eğlenirken de 1-2kuruş kazanmak için burada.

0

ben burda para kazanmak için varım ama bilgide ediniliyom ama para öncelik benm icn ben asker kardeşime yollucam buradaki paralari onun için para öncelik ve için birde sorumani ekibini çok sevdim yani burdan hiç çıkmak bile istemiyorum bağımlısı oldum

0

aslinda isin ozunde para kazanmak icin diyebilirim.yani kendime ek gelir olarak yapabilecek birseyler arayisindayim. ve burayi kesfettim hem iyi kotu bilgi ediniyoruz hem sohbet ediyoruz hem de belli bi miktar para kazaniyoruz guzel bir platform arkadaslar kiymetini bilin

0

para için ek gelir olsun diye siteyide seviyorum ekstradan

0

herkes para kazanmak için burada yani açık ve net çünkü ne kadar kolay desekte ,beynimizi yoruyoruz ve telefondan bunu yapmak oldukça zor .tabiki bilgi edinerek kazanmak çok daha güzel ama tabiki kazanmak için burda herkes.

0

öncelikle para kazanmak için üye oldum ama bir sürü şey öğreniyorum burda.

1

her ikisi içinde sorumanide bulunuyorum.