0

hem araç hem amaç parayı kazanmak için çabalarsın çabalarsın bu bir amacın oldupunun göstergesi araç demekte kazandığın o parayı ihtiyaçların gereçlerin giderlerinde harcarsın yani hem araç hem amaç'dır.

0

amaç değil araç için elde edilmeli harcanmalı

0

hayatımız boyunca bu dünyada bir şeyler alabilmek yiyebilmek içebilmek bulunabilmek için paraya ihtiyacımız bulunmaktadır bu nedenle para kazanmak hem amaç hem de araçtır amaç olmasının sebebi açıklanmaması yenebilmek mutlu olabilmektir ve ancak bunları giden araçlardır para aracı olmasının nedenlerinden bir tanesi de sadece paranın mutlu etmemesidir örneğin hasta bir insanın sağlığa ihtiyacı bulunmaktadır sağlığı elde edebilmesi için inançları olması gerekmektedir ameliyat olması hastaneye gitmesi doktorların ona bakması gerekir ancak bunların hepsi para ile olur yani burada amaç sağlık aracı da paradır

0

para bence amaç olamaz. yaptığımız iş amaç olurda. parayı harcarken bir araç olur. birikim için bir araç olur.

0

para bir araç gibi görünse de günümüzde çoktan amaç haline gelmiştir. kendimizi kandırmayı bırakalım artık. kimse bir araç için bu kadar didinmez.savaslar para icin çıkıyor sağlık para için yok sayılıyor sayısız kötülük para için yapıldı halen de yapılmaya devam ediliyor.böyle araç olur mu ?bazen para olmasaydı belki de güzel güzel yaşayacaktık diye düşünmeden edemiyorum.

0

para aslında ulaşmak istediğimiz şeyleri almak için bir araçtır. kimi insanlar ise para kazanmayı bir amaç olarak edinmişlerdir. sadece para kazanıyor olmak onları mutlu eder olmuştur ve para kazanma hırsı içine girmişlerdir. ancak para bir değerdir. örneğin çalışıp kazandığınız bir para sizin zamanınızın değerine karşılık gelir.

0

para bir araçtır. bir şeyler almak için kullanırız hep parayı.