0

saçımızı düzenli olarak yıkamak gerekir. köklerine masaj yapmak gerekir. çeşitli maskelerle güçlendirmek gerekir. saçlarımızı yıkanırken taramak en doğru olanıdır bu şekilde yaparsak dökülme işlemini azaltmış oluruz. kaliteli ve saçımıza uygun şampuan kullanmalıyız. kırıkları ve dökülmeleri kontrol altına almalıyız.

0

saç bakımı için öncelikle saçlarımızı çok temiz tutmamız gerekiyor. haftada üç defa duşs girmemiz şarttır. kullandığımız şampuanın saçlarımızın ihtiyaçlarını karşılaması gerekir. mesela yağlanıyorsa, yağlı saçlar için üretilmiş şampuanlar kullanılmalıdır. saçlarımız çok kuru ise, daha çok yumuşatıcı özelliği olan şampuanları tercih etmeliyiz. saçlarımıza doğal yağlarla maske uygulamalıyız ve birkaç saat beklettikten sonra yıkanalıyız. kolay taranması için krem kullanmakı, maşadan uzak durmalıyız.

0

göz yakmayan formülü ile dalin tek favorim

0

saç bakımı önerilerim arasında çeşitli yağlar gelmektedir. bunlar arasında argan yağı ve badem yağı saçınızı besler saçınızın parla görünmesini sağlar. saçlarınızın uzamasına da yardımcı olur. bu yağlar ayrıca saç kırıklarına da iyi gelecektir. saçlarımız daha sağlıklı bir görünüme kavuşacak. bşr miktar sirke ile de duş öncesi saçlarınıza bakım yapabilirsiniz. sirke saçlarınıza oluşan kiri temizlemek için çok faydalıdır. kokusunda dğştsn sonra geçer koku kalmaz. ancak saç kirini temizler ve kepek oluşumunu engeller. sça bakımı için duş sonrası saçlarınızı tararken kolayca açmak için bir sprey veya saç şampuanı kullanırsanız saçlarınızı yılmadan daha rahatlıkla tarayabilirsiniz.

0

çok sık yıkamamak gerekir.sac tipinize gore sampuanlar kullanmalisiniz ve cok sicak suyla yikamamalisiniz.cok sicak su sac diplerini kurutur cabuk yipranmasini,kopmasini ve dokulmesini saglar.sacinizi durularken soguk suyla son kez durularsaniz nemi saca hapsetmis olursunuz buda sacin daha saglikli olmasini saglar.sinameki otu,bemiks ampul,badem yagi,yilan yagiyla olusturan karisimi haftada 1 kez sac diplerinize uygulayip 2 saat bekleyip yikayarak daha saglikli,parlak,gur saclara kavusabilirsiniz.

0

saçınızı gerektiği kadar ve kaliteli şampuanlar ile yağlanmasına izin vermeden yıkanmalıdır. sık sık taramalı temiz olmasına dikkat etmeliyiz.

0

saç bakımı için zeytin yağı bütün yağ karisimi sonra keratin bakımı sarımsak ve bebantol iğnesi bakımı yumurta bakımı bunlar saça çok iyi gelir e vitamin evingen bunlar saça çok iyi geliyor .

1

saç bakımı önemli olan durumlardan biridir. siz de saçınıza önem veriyor asanız mutlaka saçınıza özen göstermeniz gerekmektedir. bunun için saç bakımında öncelikle yapılması gereken şey, doğal olan ürünlerin kullanılması büyük önem arz etmektedir. yani doğal sabunlar, doğal şampuanlar ve doğal saç kremleri kullanılmadır. doğal ürünleri piyasada bulmak çok basittir. bu doğal ürünler marketlerde satılan sabun ve şampuanlara oranla biraz pahalıdır ama buna değer. çünkü saçınıza uygulayacağınız ürün doğal olmaktadır. saçınıza zarar verecek kimyasallardan korumuş olacaksınız. saçınıza ayrıca doğal olan temizleme ya da bakım yapabilirsiniz. bunun için saçlara özel sarımsak bakım kürleri bulunmaktadır. bunları kullanabilirsiniz. sarımsak saç derisi ve saç için en iyi olan doğal yöntemdir. ayrıca bir çok kaliteli firma saç dökülmesini önleyen ilaçlar üretmiştir. saçı dökülenler bu ilaçları ya da karışımları kullanabilirler. öte yandan duş esnasında suyun çok sıcak olmamasına özen gösteriniz. sıcak sular saçlara zarar vermektedir. ayrıca kafaya giyilen, bere, şapka gibi aksesuarlar çok uzun bir süre kafada durmaması gerekir. saçınızı güneş ışığına fazla maruz bırakmamanızda ayrı bir koruma yöntemi olacaktır.

0

düzenli olarak yıkanılmasını öneririm. her gün değil üç günde bir yıkanılması gerekir. zaten saçlar da ortalama olarak üç günde yağlanmaya başlar. şampuan ile beraber saç bakım kremlerinin de kullanılmasını öneririm. ikisi beraber kullanıldığında daha da verimli olur. saç yıkamanın ardından argan yağı da saçlara iyi gelir. saçı besler ve güzel kokulu olmasına yardımcı olur. bir de tek şampuan kullanılması daha iyidir. çünkü saç farklı şampuanları tanırsa kepeklenme oluşur. kepek de çözümü zor bir sorundur.

0

saç bakımı için öncelikle kendinizde sağlıklı ve dengeli bir beslenme şekli uygulamalısınız. bunun dışında saçlarınıza doğal şampuanlarla yıkamaya özen göstermelisiniz. ayrıca saçlarınızda son durulama suyuna sirke katarak bu sirkeli su ile saçlarınızı yıkarsanız hem kepek sorununa iyi gelecek hem de saçlarınızı daha parlak bir görüntü vermeye yardımcı olacaktır. bunun dışında argan yağı ve zeytin yağını da saçlarınızın sürmeniz saçlarınıza daha fazla canlılık verecektir.

0

saç bakımı için önerilerim olarak çok fazla saçına fön çekmemeni öneririm fazla saçına değer verme kel kalırsın.

1

valla ben normal elidor kullanıyorum . saç maskesi yapıyorum arada düzenli kırıklarımı aldırıyorum gayet sağlıklı oluyor .

0

saç bakımı için ,
sarımsak özlü şampuan,
e vitamini ampul
bioxsin şampuan
yılan yağı
önerebilirim.