0

rus salatası havuç patates bezelye salatalık turşusu mayonez ve yoğurt kullanılarak yapılır. havuç patates ve bezelye haşlanır. ardından tüm malzemeler küp küp doğranır ve mayonez ile yoğurt karışımı ile birleştirilir. dileyen maydonoz veya dereotu da katabilir. bazı yörelerde (iran) haşlanmış tavuk da katıyormuş artık o kadarını bilmiyorum.

1

bezelye, küp küp doğranmış küçük olacak şekilde patates ve küçük küçük doğranmış havuçları haşlayın.haşlanan patatesleri,havuçları ve bezelyeleri bir kaba koyuyoruz.kornişonları da küçük küçük doğrayıp haşlanan malzemelere katın.üzerlerine mayonez döküp ve biraz tuz katıp hepsi karışacak şekilde karıştırın .servis edebilirsiniz afiyet olsun...

0

patates ve havucun kabuklarını soyup yıkayalım ve küçük küpler halinde keselim.

kesilen bezelye mısır havuç patatesi haşlayalım.

suyunu süzüp soğuduktan sonra derin bir kabın içinde yoğurt, mayonez, kup kesilen kornişon turşu, ve incecik kıyılan dereotunu haşlanan sebzelerle iyice karıştıralım. servise hazır.

0

rus salatası malzemeleri;
3 tane orta boyutta patates
2 tane havuç
1 su bardağı bezelye isteğe bağlı donmus veya konserve kullanılabilir.
6-7 tane kornişon salatalık turşusu
5yemek kaşığı mayonez
5 yemek kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı tuz
yarım çay kaşığı karabiber
öncelikle sebzelerimizi güzelce yıkıyoruz ve incecik kabuklarını soyuyoruz. sonra da küp küp dogruyoruz. patates geç pişeceğinden başlamaya ilk patatesten başlıyoruz. istersenizde patatesi kabuklarıyla beraber haslayıp hasladiktan sonra da soyabilirsiniz.sebzeleri ayrı tencelerde yaparsak pişme sürelerini daha iyi ayarlamış oluruz. bezelye ve havuçları da hasliyorum. havuç çok kısa da haşlanır. dikkatli olunuz. haşlanan sebzelerin suyunu süzüyorum. ve dogruyorum. tüm sebzeleri bir kaseye alıyorum. üzerine de küp şeklinde doğranmış kornişon salatalık turşususunu ekliyorum ve sebzeleri şöyle bir karıştırıp harmanlıyorum. küçük bir kasede de yoğurtla , mayonez, karabiber ve tuzu karıştırıyorum. bu karışım da sebzelerin üzerine ekliyorum . ve salatamiz hazır hale geliyor. servis tabağına alıp üzerine de bir parça maydanoz koyup süsleyip servis ediyoruz. afiyet olsun.

0

rusyadan bir kız kaçır kardeşim. rus kızları daha tatlı olur. kaçırdıktan sonra direk tencereye koy sonra çıkınca salata yap içine atıver.

0

havuçları küp küp kesiyoruz,haşlıyoruz daha sonra bezelyeleri haşlıyoruz,patatesleri de haşlıyoruz,patatesler haşlandıktan sonra soğuması için bekleyip kabuklarını soyuyoruz,patatesleri de küçük küçük doğruyoruz.haşlanan bütün malzemeleri bir kaba alıp karıştırıyoruz.
salatalık turşularını küçük küçük doğruyoruz,mayonez,karabiber ve tuz ekleyip ayrı bir kapta karıştırıyoruz. daha sonra haşlanan sebzelerin içine karıştırıp,servis edebiliriz.

-1

bir tane rus kaciriyorsun rusyadan. erkek kadin farketmez. sonra onu dogruyorsun kusbasi kusbasi.. sonra hasla. hasladiktan sonra biraz bekle sogusun etler. sonra ustune yesillik dogra. istedigin yesilliklerden.