0

sınıfta ders işlenmesi için en az 20 25 arası kişi sayısı yeterlidir sınıf ortamında kuralları bozan öğrencilere ceza verilmeli ve aynı hatayı yapmıyacağından emin olabilirsiniz ayriyetten saygı ve sevgide başta gelir herkes eşit şartlarda olmalıdır şahşen ben kendi sınıfımın başkanıyım ve kurallara uymayanları uyaran birisiyimdir her zaman iyi olanı seçerim ama siz siz olun kurallara uymayanlara uymayın.!

0

ideal sınıf ortamı 20 kişi olmalı tek sıralarda oturmalı cocuklar

0

ideal sınıf oranı 15 enfazla 20 olmalıdır.böylelikle hocalar hepsiyle daha fazla ilgilenir sınıf sayısı fazla olursa öğretmenlerin öğrencileri ile ilgilenmesi biraz daha zor olur onların eğitimi için kesinlikle sınıf ortalamaları bence 15 olmalıdır.

0

bence 20 kişi normal okullar da zaten disiplin olduğuna inanıyorum. siniflar da özellikle çocukların ayrı bir dolabı olması ve tekli sıralarda oturması bence daha iyi ve güzel en azından kavga olmamış olur.

0

sayısı 15 kişiyi bence geçmemeli öğretmenlere de yazık bizler evde 1 çocuğa zor yetişiyoruz onlar ne yapsın bir de her öğrencinin bence kendine ait dolabı olmalı o kaya gibi çantalardan öğrenciler artık kurtulmalı.

1

herkesin birbiriyle iyi geçindiği, paylaşım içinde olan bir sınıf ortamıdır bence.