0

bu tarz siteler bahis oyunları ve daha niceleri

0

dropshipping , borsa , kripto borsa blog açmak , videolar paylaşmak , kullanıcısı çok fazla olan sitelerde yayın yapmak , sosyal medyada reklam yapmak

0

internetten para kazanmanın birçok yolu vardır. blog sitelerinde yazarlık yaparak para kazanabilirsiniz veya çiftlik oyunları oynayarak para kazanabilirsiniz ama dikkat etmek gereken bağzı hususlar var örneğin geçtiğimiz aylarda tosun lakaplı çiflikbank kurucusu milletin yatırımlarını alıp oyunu patlatıp kaçmıştır. internetten öyle ahım şahım para kazanmak diye birşey yoktur. kuruş kuruş ve garanti olara k kazanabileceğiniz siteleri tercih etmeniz gerekir. bunun yanı sıra bir alışveriş sitesi kurabilir ve başka sitelerdeki ürünleri kendi sitenize ekleyip fiyatını 5-10 arttırıp müşterinin almasını sağlarsınız ve sizde 3 liraya diğer siteden alıp sizin sitenizden alan kişinin adresine kargo yaparsınız bunada dropshiping derler ama ülkemizden yurt dısına kargo gönderimleri aşırı pahalı olduğu için gideri biraz fazla en iyisi sorumaniden kuruş kuruş kazanmaktır.

0

anket siteleri ve bazı soru cevap siteleri birası gibi

0

internet üzerinden para kazanmanın yolları denildiğinde internette bununla ilgili birçok sayfa ve site bulunmaktadır bunun dışında play store app store da bunun için yapılmış uygulamalar da bulunmaktadır ama ama internetten para kazanmak için her şeyini her şeyin yanında öncelikle iyi bir sabır gerekmektedir bu işlere başladıysanız ve sabrınız bulunmuyorsa bu işlerde kazanç sağlamanız biraz daha zorlaşacaktır eğer sabırlı biriyseniz bu işleri zamanla kendinize sabit gelir halinde bağlayabilirsiniz genelde para kazanmak için soru siteleri veya reklam izleyerek kazanma gibi uygulamalar piyasada bulunmaktadır bu tür uygulamalarda çok az kazandırsa da zamanla bu işi kavrayıp gelinir gelirinizi daha da yükseltebilirsiniz bu işin püf noktalarından bir tanesi de referans kullanarak ya da referans kodunu da daha fazla kişiyi bu uygulamalara veya sitelere kayıt etmenizdir eğer referansla kayıt ettiğiniz kişiler ne kadar çok kazanırsa sizin hesabınıza da ek olarak o kadar çok gelir eklenebilir

0

tabiki bir iş sahibi olmak veya bu site gibi sitelerden para kazanabilirsin bu sitede para kazanmak için kurulmuş bir site zaten

0

internet üzerinden anket task vs siteler vardır. onları araştırıp bulup ya da ürün satma işini de tercih edebilirsin bir diğer yöntem de bu sitede soru cevap yapmaktır.

0

internetten biz millete kazandırıyoruz ama onlar bize 3-4 kuruş veriyor hayat bu işte maalesef

1

internetten para kazanmak için daha önce de başka yollar denemiş biri olarak gerçekten en güvenilir sitenin burası olduğunu düşünüyorum.ayrıca şu ana kadar gerçekten en yüksek parayı da sorumani sitesinden kazandım. şu ana kadar kasım ayından bu yana 500'ün üzerinde kazanç sağladım. benim bir sürü insan için oldukça iyi bir tutar aslında. tabii burası dışında da internet üzerinden para kazanılacak bir çok alan mevcuttur. internet üzerinden en yüksek meblağları gerçekten tutulan youtuberlar kazanıyor. popülerlik derecesi arttıkça youtube üzerinden para kazanmakta hem daha kolay hem de daha fazla oluyor. ayrıca instagram üzerinden de belirli bir takipçi sayısına sahip olduktan sonra insanlar para kazanmaya başlıyorlar. reklamlar alarak sayfalarında bunları yayınladıklarını reklam verenler tarafından kendilerine bir ödeme yapılıyor. ayrıca internet üzerinden bazı anket siteleri de mevcuttur.ancak bu siteler üzerinden para kazanmak hem çok uzun sürelerde hem de çok az miktarlarda oluyor. birkaç senedir sürekli olarak anket doldurdum siteler var ancak henüz herhangi bir ödeme alma limitine dahi ulaşamadım. bunların dışında internet üzerinden alım satım işlemleri yaparak onun para kazanma yoluna da gidebilirsiniz. ikinci el eşyalarınızı internet üzerinden satarak ya da toptan ve daha ucuza almış olduğunuz ürünleri kendi internet sitenizde ya da aracı siteler üzerinden satarak belirli bir miktar kazanç sağlamanız mümkündür. ayrıca makale yazarlığı ya da çeviriler yaparak internetten kazanç elde edebilirsiniz. kendi yapmış olduğumuz el emeği ürünleri de bir instagram sayfası açarak satmanız mümkündür. ancak dediğim gibi fazlaca takipçi sayısına ulaştıktan sonra gerçekten hatırı sayılır derecede kazançlar elde edebilirsiniz. aslında çok değişik uygulamalar da var reklam izleyerek link kısaltarak çeşitli görevler yaparak para veren uygulama ve siteler mevcuttur. para kazanmak dışında internet üzerinden size bedava deneme bu ürünler gönderen birkaç sitede mevcuttur. bu sitelere kayıt olup kendinize uygun profil oluşturduğunuzda her ay eğer sizin profilinize uygun ürünler veriliyorsa bedava olarak size de gönderiliyor ve yorumlamanız isteniyor.bu sayede de para kazanma sanatı ile hem yeni ürünleri deneme hem de bedavadan ürün sahibi olma fırsatı yakalıyorsunuz. internet gerçekten çok büyük bir havuz gibidir. aradığınız zaman illaki para kazanabileceğiniz bir yöntem bulabilirsiniz. ancak uygulanan her yöntem size yüksek miktarlar kazandırmaz ve bazı sitelerin güvenilirliği de gerçekten yeterli değildir. güvenmediğiniz sitelere asla daha fazla para kazanmak için para yatırımında bulunmayın. birçok sistemi nasıl dolandırıcı çıktığını hepimiz gördük ve öğrendik.hangisi olursa olsun üye olmadan ve kişisel bilgileriniz bu sitelerde paylaşmadan önce muhakkak detaylı bir şekilde site hakkında araştırmalar yapmanız gerekmektedir. yoksa üç kuruş para kazanmak için çok daha fazla zarara uğrayabilirsiniz.

0

youtube ile kazanılabilir ama insanlara hitap eden videolar çekip kendini geliştirmek çok önemli izlenme, beni ve yorum yaptıkça kazanılan para artıyor vs. youtuber olmak için gerekli video ekipmanları vs kullanılmalı biraz zahmetli olabilir yinede . bazı sitelerde reklam izleyerek veya sorumani de olduğu gibi soru veya cevap yazıpta para kazanılan siteler bulunmaktadır.herkese iyi günler dilerim.

0

internetten para kazanmak oldukça kolay değildir.kolay olan yerler geri ödeme yapmaz bu konu silgi tavsiyesi vermek istedim çünkü ben bir para kazanma sitesi buldum da o sitenin ilk önce arayüzünü bakarım ve devletle bir bağlantısı var mı ona bakarım devletten onay varmiş.ve site başka bir yerden çalıntı mı diye bakarım yani bu yerlere çok dikkat ederim.gerçekten sakın ve sakın para kazanmaya çalışıyorum.çünkü her sitede dolandırıcılık oluyor bu nasıl bir dolandırıcı oluyor ben size söyleyeyim ben en az 50 tane siteye gezmiş indir hatta belki daha fazla site geçmişimdir.ama ben gerçekten şunu söylemek isterim ki sitelerde en çok paraları alıp kaçma gibi bir olaylar.var bu olaylar nasıl olaylar yani insanlar başka bir isteğin kim arasında aynı kent sitesi geçeceğiz oradan bir para kazanma olayı gibi bir site kurmaya çalışıyor ve bu sitede ilk önce insanlar gözlerin boyalar.nasıl bir gözü boyama dır bu yani ilk hafta sitede ödeme yaparlar ve sonrası diye derler ki referans getireyim size 2 lira para veriyorum referans getirin 5 lira para vereyim size derler ve sizlere referans geçirdikçe hesabınıza o 5 liraya atarlar ve sonra hesabınızda,belirli bir miktarda bir para olsa bu parayı size vermezler mesela site haftalık 1 ödeme yapıyorsa sonra sitedeki bütün üyeleri derler.ben ödemeleri güzel bir para reklamlardan güzel bir para ek gelir elde etmek için ödeme gününü haftalık değil de aylığa çevirirler bu derecede sitede bütün reklamına güzel kazanç elde etmiş olur ve size artık oy almaya çalışıyorlar,işte böyle olacak öte fransız daha küçüğüm daha çok etini hesabımızda bin tl bile olsa o paranız gene ödenecektir.de derler ama sonra sistit olanlar uzakta oluyor siz de ki bütün paralarınızı alıp kaçıyorlar.siteden nasıl para kazanılır internet yani mesela bu site son derece güvenilirdir.ben bu site son derece de kalacağım ve her zaman da bu sitede olmaya devam edeceğim çünkü burada bir emek verip para kazanmış oluyorsun başka sitelerde emek vermeyip mesela şöyle bir algı oluşuyor bilgisayar açık tutun ya da telefonu açık tutun size para gelsin yani bu tür algı oluşuyor çünkü bazı insanlarımıza böyle şeyler yapıyoruz zaten bu bir kere haram bir şeydir.emek vermeyen bir işte para alınmaz ama emek verilen işte ödemeler birazcık da zorlaşır neden mi yani bu site birazcık kuruşlar oldukça düşük neden çünkü burada bir insan emek vermek istiyor ve emir verdiğin karşında kurallara uyduğu sürece alıyor yani internetten bu şekilde de para kazanılabilir.bu konuda oldukça dikkat etmenizi öneririm bazı sitelere sakın sakın bulaşmayın çünkü paranızı alamazsınız siz üzülürsünüz para kazanmak her siteye güvenilmez bu konuda oldukça tedbirli olun ben çünkü bir kere kazık yedim 2. kazada hiçbir zaman yemek istemiyorum evet bu sitede en az 25 30 tl kesilmiştir neden kesildi çünkü ben burada bir kuralları uyumadığım görülmüş.ben son derece haklılar evet kimsenin hakkını yemek istemem kuralları uyumadıysan param son derecede kesin o konuda bir şey demiyorum hatta banlandım.

0

anket doldurarak, instagram ve youtube kanalları üzerinden kaliteli bir içerik sunup belli bir takipçi ve beğeni sayısına ulaşarak reklamlardan kazanabilirsin. amazon, aliexpress gibi erlerde ürün satabilir, blog yazabilir ya da cryptocurrency ile uğraşıp bitcoin mining falan yapabilirsin. ya da bu tarz sitelerde soru cevaplarsın. ben bitcoin mining yapıyorum ama hepsi için zaman ve emek gerekiyor ama internet ortamı bazen yatırım yapmadan çok para kazanmanın yolunu açabilir.

0

her is emek ve sabir gerektirir. anket doldurarak canli yayinlar yaparak gelir elde edebilirsiniz ama hicbir yol anlatildigi kadar kolay degildir sabir ister ozveri ister.

0

bu tarzda siteler var oradan kazanılabilir ya da canlı yayın uygulamaları var para kazandıran .anketler var fakat onlarda az veriyor.bunun yanı sıra youtube a video atarakta izlenme beğeni alarak para kazanabilirsiniz.bir sayfa kurup oradan gelir elde edebilirsiniz .daha bir çok şey vardır benim bilmediğim veya unuttuğum ama güzel oluyor internetten para kazanmak.

0

internetten para kazanmak istiyorsan önce sabırlı olmalısın. youtube , twitch sektöründe iyi para var fakat kalıplaşmış kişiler izleniyor. kitleni oluşturman için o kalıplaşmış kişilerle video çekip ün kazanman gerekmektedir.

0

bloggerlar ciddi miktarda para kazanıyorlar biraz ugrastırıcı birşey ama güzel getirisi oldugunu söyleyebilirim.

0

bu yil herkes youtuber olmus 1 yasindaki cocugun elinde youtube sayfasi var nasil bisey oldugunu bilmiyorum para veriyrlar diye herkes youtuber oluyor nasil bisey anlamadim.

0

yeteneğin varsa site açmak yada uygulama piyasaya sürmek.
ek olarak ticaretinizi internetten yapabilirsiniz.
sorumani gibi site yada uygulamaları kullanabilirsiniz.

0

bu ara insanların geneli youtuber olmuş öyle para kazanıyor. uğraş emek gerektiren bir iş bence öyle attın izlensin olmuyor. diğer yollar da bir bunu biliyorum malesef.

0

internetten para kazanmak için reklam yapacaksın reklam olmadan zor kazanırsın. ben reklamlara karşı olduğumdan girmiyorum bile 1 kere youtube a gireyim dedim. baktım reklamlı alayı vazgeçtim millet tıklarsa kazanıyorsun sikeyim öyle işi...

ben reklamlara küfrederim ve reklam engelleyici kullanırım benim sinirimi bozar reklamlar.

şimdi benim sinirimi bozan şey üzerinden kazanç elde etmeye çalışmam saçmalık olur milletten küfür yiyesim yok hiç

internette reklam yapanın 7 soyunu sikeyim reklamdan kazanç sağlayanında

adblock tan allah razı olsun sahip olduğum varsa 3-5 sevabımı paylaşıyorum

milyorner olursam bağış yapacam adblock a yapan adama helal olsun 3-5 sevabımı verdim piçse günahı azalsın götün

bugüne kadar kimseye allah razı olsun dediğimi hatırlamıyorum

allah razı olsun asblocktan

para olsa bağış yaparım

bedavaya helal olsun varolsun