0

kuru fasulye maskesiyle ilgili çok farklı maske türleri var benim bildiğim kuru fasulye maskesi ilk önce 1 veya 2 avuç kuru fasulye haşlanır haşlandıktan sonra içerisine tuz birazda limon sıkılıp iyice harmanlayıp yüze sürülür yarım saat bekletildikten sonrada ılık suyla cilt temizlenir.

0

kuru fasulye sayesinde cilt beyazlatmak mümkün hazırlanışı iki çorba kaşığı kuru fasulye iki çorba kaşığı yoğurt üç dört damla limon bir ya da iki tane çilek mevsimindeyse kullanın bir tatlı kaşığı bal bir çay kaşığı karbonat şimdi tüm malzemeleri blendırda karıştırın yan etki olmaması için bileğinizin bir kısmında beş dakika kadar bekletin yoksa eğer yüzünüze sürün ve otuz kırk dakika sonra yıkayabilirsiniz bu maske haftada bir defa uygulanmalı beyazlatmanın dışında cilt sıkılaştırıcı bir özelliğide vardır benim bildiğim tek kuru fasulye maskesi bu başka tarifleri varsa bilmiyorum

0

suda isladigimiz fasulyeyi haslıyoruz ama süzerken suyunu dökmeyip ayırıyoruz .suyunu temiz yüze sürüp yarim saat bekletiyoruz sonra yıkıyoruz

0

evet kuru fasülye maskesi diye bir maske var gerçekten gözenekleri çok çok çok iyi geliyor tarifi de şöyle kuru fasülyeleri yaklaşık üç veya 4 saat boyunca haşlıyoruz düdüklü tencere de haşlanırsa çok daha iyi bir kıvama gelir.iyice haşlandıktan sonra bir kaşık yardımıyla iyice ezilip püre haline getirilir. daha sonra yaklaşık 15 veya 20 dakika yüzde bekletirler gerçekten gözenekleri sıkılaştırıyor gözaltı morluklarını çok iyi geliyor denenmesi gereken muhteşem bir maske.

0

kuru fasulyenin de maskesi mı olur ? ne bileyim ya çok ilginç ilk defa bu maskeyi duymuş bulunmaktayım . kuru fasulye maskesi yerine kuaförler de satılan altin maske ve siyah maskeleri deneyebilir herkes . hatta 3 in 1 diye bir maske var zaten bunu herkes bilir şimdi ürünün markasını soylemiyeyim ama 10 kusurlu bir ücreti var teninizi yüzünüzü pürüzsüz hale getiriyor deneyebilirsiniz.hafta da 2 kere yapsaniz mükemmel bir sonuç elde edeceksiniz bundan hiç şüphe duymayin. deneyin derim .

0

kuru fasilyenin de maskesinin olduğunu suanda okumaktayim yaparmiyim asla denermiyim asla yemeyi ve cilde içten destek ver,eyi tercih ederim her duyduğunuz şeyi yüzünüze suruyormusunuz gerçekten bu kadar cok tarifi bilenin olmasida cok ilginc gerçekten yikayin doğal zeytin yağlı sabun ile silin gul suyunu tonik olarak kullanin oldukca etkisini göreceksiniz bence pastırmalı kuru fasulye oldukça lezzetli bir tercih olacaktır

0

haşlanmiş fasulyenin yaninda bal vs. organnik maddelerin eklenmesiyle yapilan ve cilde faydali oldugu soylenen maskedir.

0

fasulye maskesinin cilde yararı vardır baya. öncelikle haşlanan fasulyeler bir kapta ezilir üzerine bal ve limon eklenir bir jel haline geldiğinde yüze sürülür kurumasını bekledikten sonra da su ile yıkanır haftada 1-2 kez tekrarlanabilir.

0

kuru fasulye yemesi gibi cildede çok faydası vardır hem içten hem dıştan cildinizi güçlendirmek için kullanırız kuru fasulye maskesi için öncelikle bir kase fasulye haşlayıp ezilir bir kapta içine zeytin yağı, limon suyu ve bal koyulup karıştırılır miktarı kendimiz ayarlıyoruz sonra temizlenmiş yüzümüze sürüyoruz ve kuruyana kadar bekliyoruz sonra ılık suyla masaj yaparak çıkartıyoruz hafta da iki kez yaparsak iyi sonuçlar alırız cilde faydası zeytinyağı ve bal nemlendirir limon suyu lekeleri açar herkesin uygulayabilecek basit bir tarif her evde olan malzemeler doğal

0

kuru fasulye içerisinde bulundurduğu değerler açısından vücuda çok faydalı bir besindir.kuru fasulye aslında tek bir çeşit olarak yemek olup karşımıza gelir ancak içerisindeki değerler anlamında vücuda direk yansıtılması için çeşitli kremlerde vs kullanılır.kuru fasulye ile yapılan çok farklı maskeler vardır ancak en bilinenin budur:
öncelikle kuru fasulyeyi üzerine bir kaç parmak su geçene kadar güzelce tenceremize koyuyoruz. daha sonra güzelce haşlıyoruz aynı anda bir kaba biraz limon sıkıyoruz biraz bal atıp karşıtırıyoruz. haşlanmış fasulyeleri güzelce karışımın içine atıyoruz ve karıştırmaya başlıyoruz yaklaşık olarak 15 dakika yüzümüzde kaldıktan sonra güzelce yıkıyoruz ve farkı çok iyi göreceğiz .

0

malzemeler:
küçük 1 kase haşlanmış kuru fasulye
1 tatlı kaşığı bal veya pekmez
1 tatlı kaşığı limon suyu
2 yemek kaşığı zeytinyağı
yapilişi:
cam kaseye haşladığınız kuru fasulyeyi koyun
içine 2 yemek kaşığı zeytinyağı katıp çatalla iyice ezin
daha sonra bal ve limon suyunu ekleyip ezmeye devam edin
bu maskeyi temiz cildinize yüzünüze sürün
yarım saat sonra cildinizi ovalayarak çıkarın
suyla yıkayın ardırdan cildinize hafif bir nemlendirici sürün
en iyi sonuçlar için bu maskeyi haftada 1-2 kez düzenli olarak uygulayın.

0

malzemeler ;
küçük kase haşlanmış fasulye , 1 tatlı kaşığı pekmez ya da bal , 1 tatlı kaşığı limon , 2 yemek kaşığı zeytin yağı
yapılışı ;
fasulye nin içine zeytinyağı ve limonun içerisinde ezerek en son bal veya pekmezi ekleyip tam olarak jel kıvamında yüzünüze maske yapıp 30 dakika kalsın sonra yıka
sonuçlar ;
yüzü beyazlatır güneş yanıklarını giderir cilt lekeleri temizler siyah noktaları temizler kuru ciltleri nemlendirir . bu sayede kreme gerek kalmaz

1

kuru fasulye maskesi cilde çok fazla yararları vardır. cildi beyazlatır sivilceleri giderir. ciltteki ölü hücreleri öldürüp yüzün pürüzsüz kalmasını sağlar . cilt tonunu eşitleyen ve yüzün rengini dengeler .malzemeleri ise ;
bir küçük kase haşlanmış fasulye
bir kaşık bal veya pekmez
bir tatlı kaşığı limon suyu
2 yemek kaşığı zeytinyağı.
yapılışı önce kesedeki haşlanmış fasulyeleri çatalla eziyoruz. ardından bir kaşık bal veya pekmez ekliyoruz . ardından limon suyunu ekleyip iki kaşığı zeytinyağını eklediğimizde karışımı karıştırıyoruz .iyice ardından yüzümüze vuruyoruz yüzümüzde kaldıktan sonra suyla temiz yıkayıp havluyla kurutuyoruz .bunu haftada 1 veya 2 kez yapılınca faydasını göreceksiniz dir.

0

kardesim abartmayin kurufasulyenin de maskesi mi olurmus yapmayin yere batsin guzelligi

0

kuru fasulyeyi akşamda ıslarız sabah onun o gazlı suyunu boşaltıp temiz yıkanmalı ve düdüklüye koyup iyice haşlanmalı ve süzülüp püre haline getirilir içine zeytinyağı konulup iyice karıştırılır ve yüze sürülür

0

benim tarifim olan kuru fasulye maskesi yapmak için kuru fasulyeler bir gece suda bekletilir daha sonra güzelce haşlanır mutfak robotundan geçirilir bu aşamada kuru fasulyelerin içine eğer cildiniz yağlı ise birkaç damla limon suyu ekleyebilirsiniz süt yoğurt ekleyebilirsiniz cildinizin tipine göre içine koyacağınız malzemeler değişkenlik gösterir eğer güzel bir koku vermesini istiyorsanız gül yağı veya gül suyu da ekleyebilirsiniz.

0

kuru fasulye maskesi mi var ilk defa şimdi gördüm. bence yoktur ya. kim yüzüne fasulye koyar.

0

kuru fasulye maskesini ilk defa şu an burada okudum acaba doğrumudur diye ufak çaplı bir araştırma yapınca doğru olduğunu öğrendim.şaşkınlık içerisindeyken bilgi olarak karşıma cıkması cok tuhaf değilmi,kuru fasulyre biz türklerin ilk olarak listede yer alan vazgeçilmez yemeklerin arasındadır pilav ile tam bir uyum içerisinde olan bu malzeme yi güzellik olarakda kulanıyormuşuz kuru fasulyeyi haşladığımıızda suyunu süzüp bal limon karışımıyla cildimze detoks gibi sürüyoruz belli bir zaman dinlendirdikten sonra yüzümüzü temiz su ile yıkıyoruz.cildimizde yağlanma sivilce akne gibi her türlüü cilt rahatsızlığı için çok faydalı olduğunu öğrendim.sen şimdi bu karışımı cildine denedinmi diye sorarsan hayır denemedim sanırım denemeyi düşünmem.ben her zaman saf gülsuyunu cildimize temiz olmak şartıyla sürdüğümüzde yada kil ile tmizlemenin daha güvenilir daha sağlıklı olabileceği görüşündeyim.son zamanlarda okadar cok bilgi kirliliği yaşanmakdaki hangi şekilde nasıl nerede kullanılacağı konusunda endişeler taşıyan bir toplum olduk.haa birde bu karışıma zeytin yağınıda ilave edecekkmişiz.bence bu gıdaları yiyerek tüketsek hani hiçde fena olmaz çünkü önce sağlıklı besleneceğizki cildimize o şekilde faydası olsun.sağlıklı beslenmedikten sigara gibi sağlığa zararlı yiyecekleri tükettikden sonra fazla su içmedikten sonra cildimize ne derece faydası olabileceği doğrusu tartışmaya acık ucu geniş bir konudur.her kese sağlıklı bir yaşam içinde sürmesini temennie derim..

1

kuru fasulye maskesi deyince bir şaşırmıştım önceden. ama bir programda fasulye maskesinin , botoks etkisi yaptığını duymuştum daha önce. ciltteki lekeleri giderip, sivilceleri kurutuyor ve ortadan kaldırıyor. maskeyi elde etmek için haşlanmış kuru fasulyelerin içerisine limon suyu, zeytinyağı, bal ve pekmez koyarız. denemedim ama etkisi bayağı güzel diyorlar.

0

kuru fasulye maskesi son yıllarda sukca tercih edilen maskeler arasında yer alır. kuru fasulye içerisinde yer alan vitaminler cilde oldukça faydalıdır. özellikle cildin kaybettiği nemi geri kazanmasına ve cildin nemlenmesine yardım eder. cilt yüzeyinde bulunan cilt lekelerinin açılmasına ve cilt ton farklarının ortadan kalkmasına yardım eder. kuru fasulye maskesini haşlayarak veya kuru olarak hazırlayabilirsiniz haşlanan kuru fasulyeler ezilerek cilde uygulanır. kuru olan ise robottan geçirilerek bal ile cilde uygulanmalıdır. arzuya göre maske içerisine limon bal yoğurt gibi maddeler eklenebilir.