0

para kazanmak aynı zamanda itibar kazanmak için çalışıyoruz tabi ki de. şu devirde geçim sıkıntısı o kadar zor ki. her şey para. çalışmasak onların parasını nasıl ödeyeceğiz? ya da en basitinden bir ekmek bile parayla. onu kazanmak için işte çalışmak zorundayız.

0

geçinmek için alışmak zorundayız malsef hayatımızı idam ettirebilmek için geçinmek için ihtiyaçlarımızı karşılamak için çalışmak durumunda kalıyoruz. ayrıca çalışmak bize de iyi geliyor böylece kafa dağıtmış oluypr ve vakit geçirmil oluyoruz. vaktimizi bir şeyler ile uğraşarak değerlendiriyoruz böylece işe yarsdığımızı düşünüyoruz yani insana hem para kazanmak için hem de hayata tutunmak kafa dağıtmam hem de vakit geçirmek için alışıyor.

0

ayakta kalabilmek, hayata tutunmak için . ne yazık ki yatarak birşeyleri başaramaz insan. sorumluluklarının bilincinde olmalıdır ki birşeyler yapsın güçlüyüm diyebilsin her ne iş yapıyorsa ben çalışıyorum diyebilsin .

0

hayat şartları nasıl gerekiyorsa öyle hareket etmek durumundayız yoksa aç kalır ekmek bulamayız mazallah açlıktan ölürüz

0

baba parasi yiyemek baska bi geliri olmamak icin

0

bunu bende soruyorum kendime sürekli çalışmaya karşıyım içimden bi başkasının emri altında çalışmak gelmiyo