0

bu sitede öyle bir özellik yok... yani soruya ne kadar cevap gelirse o kadar ço kazanç elde etme olayı. hatta sana şunu söyleyebilirim eğer bu soruna ne kadar cevap gelirse o kadar kazanç sağlama olayı olursa herkes kendi sorusuna cevap aldırtmaya çalışır, kimsenin sorusuna yazmaz. bu da sitedeki cevap verilmenin tamamen kalkması demek.. site verilen cevapların uzunluğuna göre daha çok kazanç vermesi bundan dolayıdır. yoksa dediğim gibi herkes soru sorar, özel mesaj kısmından ''son soruma cevap yazar mısın?'' gibi mesajlarla daha çok karşılaşırdık...

0

hayır öyle bir özellik yok. siz olayı çok yanlış anlamışsınız. sorduğunuz sorulardan ve cevapladığınız sorulardan para kazanırsınız. soru sormak her zaman için ayni parayı kazandırır. bu fiyatta 2 kuruştur. soru cevaplamak her zaman farklı kazandırabilir. sorulara verdiğimiz cevaplar ne kadar uzunsa o kadar kazanç elde ederiz. bu yüzden soru cevaplamak daha çok kazandırıyor diyebiliriz.

0

hayır sadece sorduğun soru için ücret alıyorsun. cevaplardan soru soran kişi kazanç sağlamıyor. cevaplardan sadece soğuta cevap veren yazarlar kazanıyorlar.

0

henüz bu gün kayıt oldum siteye daha çalışma mantığını tam olarak anlamasamda 60 adet cevap veriyorsun sorulan sorulara daha sonrasında sende soru sorabilme hakkına sahip olabiliyorsun daha sonrasında nelerin olduğunu bilmiyorum bilen arkadaşlar varsa yorum yapsınlar bende merak ediyorum açıkçası.