0

gebzespor 1955 yılında kurulan bir takımdır. ve bana göre alt liglerde olmasına rağmen gayet başarılı bir takım olduğunu düşünüyorum. baktığımız zaman şu an alt liglerde mücadele eden gebzespor bu takıma biraz daha yatırım yapılır. üst liglere doğru tırmanır diye düşünüyorum. benim düşünceme göre gebzespor biraz yatırım yaparsa eğer üst liglerde olup çok başarılı bir performans ortaya koyabilir. düşüncesindeyim. şu an alt liglerde çok başarılı gidiyor. umarım dediğim gibi biraz yatırım yapılırsa yer üst liglere doğru çıkar ve başarılı olur.

0

gebzespor 1955 yılında kurulmuş oldukça başarılı olduğunu söyleyebiliriz. kendiliginde oldukça iyi sonuçları aldığını ve oyun olarak da çok beğendiğim takımlar arasında yer alıyor. gebze spor kulübü'nün taraftarları deplasmanda ve içerideki oynadığı maçlarda hiçbir zaman yalnız bırakmadığını görmüştüm. eğer bu sezonki performansını ikinci yarıda devam ettirirse bir üst lige çıkma hakkı kazanmaya aday takımlar arasında. en önemlisi de ilk yarının transfer sezonunda çok iyi transferler yapması gerekiyor. ama bu kaliteli oyuncuları alabilmesi için maddi konuda bir yerden destek alması gerekiyor. şu anda en büyük sıkıntısı aslında defans bölgesindeki oyuncuların yetersiz kaldığını görüyorum. bu belgeleri biraz daha dirençli oyuncular alırsa daha başarılı sonuçlar ve kalesi'nde gol pozisyonları görmeyi engeller.

1

gebzespor futbol kulübü 1955 yılında kurulmuştur.

1

rafet yüce ve aziz saka öncülüğünde 1955 yılında kurulan gebze gençlik spor, bu ad ile devam ederken 1977 yılında gebzespor adını almıştır.