0

gazete okumak denilince karşılığı ne olmalı?

daha net olarak sual şudur; gazeteyi ,kağıdını elleyince mi yoksa internet ortamında okuyunca mı tatmin eder? tercih ne olmalı?

3 cevap
0

gazeteyi bence gazete kagidini eline alip okumak daha iyifir. dijital ortamda gazete okumak fazla zevkli degil bence

1

gazete bence kağıt üzerinde okumak daha tatmin eder.çünkü bilgisayar başında insan garip olur yani yanına çayını alıcaksın gözlerin ağrımıcak rahatça dışarıdaki havayı içine çekerek alıcaksın o gazeteni eline mis gibi okucaksın gazetini.ben şahsen bilgisayardan gazete okumayı sevmiyorum.çok sıkıcı oluyor başım felan ağrıyor.hava alamıyorum sigara felan rahat içilmiyor odam felan kokuyor.bundan dolayı dışarıda içmek daha iyi olur bence.yani kişiden kişiyede değişebilir bu durum.

1

teknoloji dünyasının her geçen gün gelişmesi ile gazete okunma olayı bilgisayar telefon tablet ve televizyon gibi teknoloji ürünleri olan icatlardan izlenilmeye okunmaya bilgilere ordan ulaşılmaya başlandı eskisi gibi gazete kavramı kalmadım yapraga ellemek kokusunu içine çekmek diye birşey kalmadı bilginin edinebilirligi açısından her konuda her her kitleye hitap eden bir buluştur iyi ki bulunmuştur .