0

değişiyor kolay olanlarda var zor da bu sene o kadar aşırı bir zorluğu yoktu bence . evet kolayda değildi ama zaten çalışmayan birinin yapabileceği kadar kolay olursa da çalışana bütün yıl kafa yoran kişiye de haksızlık olmaz mı sizce . hakeden herkes basarsin inşallah istediği yere yerleşsin.

0

üniversite sınav sorularını aşırı şekilde zor bulmuyordum şimdiye kadar.artık o kadar çok değiştirdiler ki üniversite sınavına sadık dedi matematik sorularında artık paragraf gibi yaptıkları için öğrenciler birazcık afalladım ve bu sene herkes mezuna kaldı veya artık üniversitedeyken başka bir bölüme geçmek için çabalıyorlar. o yüzden gelsen çok iyi olmadı ki seni herkes neredeyse mezuna kalmak düşüncesinde oldular. yani üniversite sınavına gerçekten artık çok zorlaştı de çok iyi değil artık.her şeyi matematik üzerine kuruldu aslında diğer sınavların diğer soruların yani matematik, türkçe ,geometri, tarih ,felsefe gibi en azından derslerde bir açıklama takip edilmeli. birazcık ara verilmelidir sınavların arasında hiçbir şekilde farklı yok.sınavlar en azından martta yapılıyordu geçemeyenler diğer sınava girme yordu ama şimdi öyle bir şey yok iki gün ard arda sınav herkes girebilir herkes giriyor ve hiçbir şekilde farkı kalmadı.artık öğrenciler birbirlerini eli yemiyorlar çünkü herkes gül tekrardan aynı şekilde sınava giriyorlar hiçbir şekilde bir şey bilmiyorlar.

0

üniversite sınavları her yıl yapılmaktadır. bu sınavlar kimilerine zor gelirken kimilerini de kolay gelmektedir. yalnız üniversite sınavları, çalışana yani iyi hazırlanana kolay gelir. öte yandan çalışmayan kişilerede sınavlar zor gelmektedir. yani kişinin çalışmama veya çalışma durumuna göre durum değişiklik arz etmektedir.

0

kısmen zor, zorluktan hariç öğrencilerin bilgilerini tam olarak ölçen sorular sorulmuyor. her zor soru kaliteli soru değildir.