0

sevgi sevilmek guzel bi duygudur.bende sevilen bir insanim.bence her insan birbirini sevmeli

0

sevgi karşılıksıxdır.ne olursa olsun o kişi için elinden geleni yapmaktır.sevgi;cesarettir,korkudur,heyecandır,tutkudur,özlemdir,ağlamaktır.sevgi kısaca herşeydir be.sevilen bir insan mıyım sorusuna gelecek isek bir insana kendini sevdirmek sevmek kadar kolay değildir.ama insanlar tarafından,sevgiye nitelendirdiğim tabirler kadar olmasa bile sevildiğimi düşünüyorum.ama kız kardeşim haricinde,beni benim sevgiyi tanımladığım niteliklerde sevebilecek bir insan olacağından da şüpheliyim.çünkü insanoğlu siz gibi değildir hiçbir zaman.o nedenle tekrar söylüyorum biri tarafından sevilmek zordur.

0

sevgi çok güzel bir duygudur! insan sevdiği yada sevildiği zaman yaşamanın ne olduğunu anlar. ben çok sevilen birisi olduğumu düşünmüyorum ama bu hayatta bir kişi sevdi beni gercekten ve banada bunu hissettirdi. fakat ne yazık ki 2 sene önce hayatımdan cıkıp gitti.

1

sevgi, insanların vicdanlarıdır, hisleridir, duygularıdır. insanda olması gereken bir duygudur. tüm insanlara olması gerekin bir duygudur. sevgi, kısacası insanların birbirine karşı beslediği hislerdir. insanlar birbirine iyi hisler besledikten sonra birçok problemin kendiliğinden ortadan kalkacağını görürüz. sevgi olmadan karşılıklı anlayışlarda olmaz ve ortamda huzursuzluk ve mutsuzluk hakim olur. mutlaka insanlar birbirine sevgi beslemek zorundadır. çünkü insan gibi yaşamanın ve samimi olmanın yolu sevgiden geçer. sevgisiz büyüyen bir nesil geriye huzursuzluk ve mutsuzluk bırakır.

0

sevgi annene ,babana,kardeşine,eşine, oğluna yani kimi seviyorsan onlar işte sevgi budur. her sevgide aşk değildir. ben sevilen biriyimdir. sevilmesemde ,olur beni ailem sevsin yeter derim yani umrumda olmazlar.