1

kış aylarında gribe faydası olan yiyecekler meyvelerden portakal mandalina limon ve ıhlamur çayı nane limon iç içe karıştırarak içilmelidir c vitamini çok tüketmemiz gerekir ve c vitamini soğuk ve gribe birebirdir.

0

ihlamur,kuşburnu çayı,portakal suyu,mandalina birçok faydalı yiyecek ve içeceklerimiz vardır

0

kışın gribe en etkili çözüm kış çayları. ıhlamur, ada çayı, karışık bitki çaylarına bal karıştırarak tüketmeliyiz. ayaklarımızı sıcak tutmalıyız.muhakkak ki bulunduğumuz odanın ısısı çok yüksek veya çok düşük olmamalı.

0

bu günlerde bizim evekilerin tercihi kuşburnu ,gırip olmayı engelliyor grip olanlarada iyi geliyor c vitamini deposudur ..

0

kış aylarında grip için en önemli c vitaminidir buna bağlı olarakta limon portakal mandalina vs. tüketmek iyidir.

0

ihlamur adaçayı mandalina portakal sıcak içecekler antioksidan açıdan zengin kan yapan nar pekmez bal kaymak tereyağ bağışıklık sağlar lahana turp brokoli pazı yemekleri besleyicidir

0

kış aylarında en çok yakalanılan hastalık griptir. gripten korunmak için sık sık c vitamini alın. c vitamini grip için bire birdir. yalnız grip olmadan önce c vitamini alın l. grip olduktan sonra alacağınız c vitamininin çokta faydası yoktur. grip olduktan sonra bitkisel bir çok ilaç vardır onları tüketiniz. grip ilaçları vardır, onları da tüketin.

0

sağlık açısından baktığımız zaman bu aylar gerçekten her insanın gribe yakalanabileceği 1 aylar olduğunu düşünüyorum.özellikle kış aylarında bol bol meyve tüketmemiz ve kapalı ortamlardan uzak durmanız gerektiğini söyleyebiliriz.çünkü genellikle havalandırma yapılmayan ortamlarda genellikle gribe yakalanma olasılığının daha yüksek olduğunu söyleyebiliriz.bu yüzden yeterince dışarıya çıktığımız zamanlar da genellikle ağzımıza maske takarak önlem alabileceğimizi söyleyebilirim.

0

ihlamurkuyu limon ,bence gribe çok faydalı gribe de iyi geliyor , gribi de geçiriyor. bir çok bitki var ama aklım da değil hiç birisi .

0

kesinlikle limon bal zencefil ve karabiber karışımı. ben çok seviyorum ve sevdiklerime de yapıyorum. bol bol c vitamini de tavsiye ederim.