0

kis gunlerinde kalin bizi sicak tutacak seyler giymeliyiz

0

artık mevsim kış olduğundan uzun kollu kalın gömlekler kazaklar bere kalın mont çok soğukı olursa yün fanila içlik giyilmelidir.atkı eldiven kar durumuna göre tercih edilir.ayakkabı olarak tabanı kalın olan içi ortapedik olan tercih edilmelidir.çorap kalınlığı hava durumuna göre değişebilir

1

uzun kollu sweetler veya kazaklar giyilmeli altına pantolon ve kalın uzun çoraplar giyilmeli ve bot giyip montunu da giy oh mis ne güzel tam teşkilat giyinmiş oluyoruz :)

0

kışın kalin giyinilir. mont ,kaban ,kazak ,yani kalın şeyler giyinilir. bu ne biçim soru atletler dolaşacak halimiz yok ya .

0

ben genelde siyah giyiyorum ya da lacivert gibi koyu olan güneşi çeken renkler bence herkes böyle yapmalı çünkü ısınmak için giyiyorum kıyafetleri genelde bu yüzden de sıcak tutması için siyah ya da koyu renkli giyilmesi taraftarlarındanım .

0

kalın çorap giyinmeyi tercih ediyorum. çok fazla kalın giyinmeyi sevmiyorum

0

kış günlerinde genel olarak kalın giyinmeyi tercih edenlerdenim aslında.ama pek fazla dışarı çıkmayı sevmiyorum çünkü bunaltıcı bir hava ve hava şartlarından dolayı soğuk bir hava olduğunu söyleyebiliriz.bu yüzden genellikle saat sağlığımıza ve giymemize çok dikkat etmemiz gerektiğini söyleyebilirim. bunun için daha çok dikkat etmemiz gerektiğini ve gerektiği kadarıyla dışarıya çıkmaması gerektiğini düşünüyorum.