0

sokak hayvanlari için sadece kışın deil yazın bile yaptığımız bir görev bu onları bole başı boş bırakıp kaderlerine terkedemeyiz onlar tabiki bizler için en degerli varliklar dostlar benim icin

0

hayır ben daha kendime yetemiyorun ki elimde olsa her canlıya yardım etmek şefkatli ellerimi uzatmak isterdim.

1

köpek ve kediler için bizim mahallemizde herkesin evinin önünde ve evlerimiz site halinde bahçeli villalar olduğundan, bahçelerimizde her zaman su ve yemek kapları bulunur. artan yemeklerimiz tabii bunlar hayvanların yiyebileceği yiyecekler olmak şartıyla bırakılıyor.
ben kızımdan öğrendim. migros'a gittiğimde tanesi 1 lira olan kedi mamalarından epeyce almıştım. hatta abarttım rafta olan hepsini almıştım. arada unutmazsam kalan paketleri de yanıma alıp yolda gördüğüm kaplara koyuyorum.
bu günlerde bir gsm operatörünün twitterda başlattığı sokak hayvanları için kampanyası var. belli şehirde belli yerlere özel olarak yapılan mama standları ve bu gsm operatörü ücretsiz bu sisteme mama koyuyor. çok güzel bir uygulama. gören bu twiti paylaşıyor böylece hem reklamı oluyor hem de her paylaşan adına sistem mama yüklüyor.

0

yani öyle çok param olsa da köpeklere gergin mama alıp versem. yani bizim oradaki köpeğe hergun ben tavuk veriyorum ben tavuğun derisini ve kemikli olan tarafını ,sırtını attığım için yani yemiyorum. çöpe gitmesin diye her zaman köpeğe veririm. mama anlamasamda en azından hergun tavuk yiyor köpekler bizim mahallede.

0

tabiki onların kide can bu soguk kış günlerinde bir yuvaya ihtiyaçları var.