0

uyku sağlık açısından önemlidir. sonuçta vücut bütün gün yorulur ve organların da dinlenmeye ihtiyacı olur . tabi düzenli uyku gerekiyor. uykusuz insan mutsuz olur , sinirli olur ve sağlığından bile olabilir . çok uykuda zararlı tabiki ama dozunda da olsa düzenli uyumak önemlidir. uyku dinclik mutluluk verir insana o yüzden sağlığımiz için yeri önemlidir.

0

evet uykunun sağlık açısından önemi var tabii ki de, sonuçta insanlar uyumadığı zaman devamlı hasta olabilir, sağlık sorunları yaşayabilir, uyku bizim ihtiyacımız olan bir şey de insanoğlu her zaman uykuyu sever. zaten rabbim uyumayan insan hiçbir zaman sevmezmiş. çünkü sonuçta bu beden bize emanet ve biz bu bedeni uyumadan yoruyoruz bu günahmış. onun için uyumamız lazım sağlıklı olmamız için de en azından güne dinç başlayalım diye. ben de uyumayı çok seviyorum ama maalesef uyuyamıyorum ben o oğlundan dolayı ve devamlı hasta olan bir insanım. her şeyi nasıl ihtiyacımız varsa ,uykuya da ihtiyacımız vardır. her yerde baygın baygın gezmekten iyidir. yani ondan dolayı sağlığımız açısından uyku her zaman önemlidir ve bu bedeni yormamak lazım.

0

tabiki onemi vardir. vucudumuzun her seye ihtiyaci oldugu gibi uykuyada ihtiyaci vardir. hatta uykuya her seyden daha cok ihtiyaci vardir. yorgunluk atmak icin, yeniden vucudumuzun yenilenmesi icin, yeni bir gune dinc baslamak icin uyku bizim icin cok onemlidir. cok uyumakta zararlidir tabiki. fazla uyudugumuz zaman vucut surekli uyku istiyor ve uyusuk duruma gelmis oluyor. o yuzden cok uyumaninda zarari vardir. az uyuyalim ama mutlaka uyuyalimki vucudumuz dinlenebilsin ve dinc bir sekilde yatabilir...