0

üniversite okumak hiç kolay değildir. insanlara başta maddi açıdan çok fazla yük olmaktadır. bunun dışında ödevler, sınavlar, sunumlar, stajlar derken insan tükenme aşamasına geliyor artık.

0

bence o kadar kolay değil. lise gibi kolay değil, çalışmadan kimse geçemez. üniversite bence çok zor. hocaları bazen zor sorular sorar ögrenci kalem oynatamaz.

0

hiç kolay olduğunu düşünmüyorum. ben açıktan okuyorum örgün ders görmediğim için öyle geliyor belki de ama dersler zor yinede.

0

önceden çok iyi puan alan kişiler üniversite okurmuş, şimdi ise sınavda barajı geçmen yeterli her türlü üniversite okuyorsun. üniversite okumakla olmuyor ki her türlü üniversiteden mezun olursun, önemli olan üniversite yıllarındayken kendini geliştirebilmen.

0

yok kolay değil hele sınav haftaları insanı bitiriyor hem yorgunluktan hem stresten insanda hal kalmıyor. parasal bakımdanda çok kolay sayılmaz kendi bulunduğun yer dışında bir il yazarsan daha zor olabiliyor masraf normal olarak.

0

kolay değil kolay olan ne var ki.emeksiz zahmetsiz bir şey olmuyor. üniversite okumaya bir de belli bir maddiyat gerekir.

0

üniversite okumak bolumden bolume kolaylığı ve zorluğu vardır her işin bi zorluğu vardır yeterki kndimizi gelistirelim.

1

hayır hiç kolay değil hele ki kendi şehrinizde okumazsanız daha çok zordur, ev kiralamaları yemek yapma bulaşıkları yıkama vesair. daha ders çalışmalarıdan falan da bahsetmedim.

0

universite okumus ve bitirmis bir insan olarak cok kolaydi diyemem ama cok da zorlamadi. keske yine olsa da yine okusam diyebilirim. aslinda arkadaş ortami güzeldi unutulmaz.

0

ders çalıştıktan sonra kolay ama hukuk ve tıp bölümlerinin insanı zorlayacağını düşünüyorum. özel üniversitelerde okumak çok ama çok kolay.

0

çalışana herşey kolay , emek verdikten sonra karşılığını almak daha kolay kısır döngü işte ne verirsen onu sana geri veriyor sana hayat

0

aslında bölümden bölüme değiştiğini düşünüyorum.ama herhangi bir üniversiteye gitmek için çok yüksek bir puan da çekmenize gerek yok. genel olarak gençlerin çoğunun üniversitede olduğunu görebilmemiz mümkün.tabii ki buralardan iş bulma imkanları gerçekten zor olduğunu düşünüyorum.şu anda okuyan kişilerin gerçekten ne kadar açıkta olduğunu görebiliyoruz.

0

şöyle bir dönemde maalesef çok zor burs çıkarsa bir nebze

0

yani üniversite okumadım. ama üniversite okumak para gerektiriyor, işte aileler çocuklarını bir şekilde okuta biliyor yani.