0

anladığım bütün kitapları okumasını severim. daha çok macera, din ve aşk kitapları daha heyecanlı oluyor.

0

kitap okumayı severim aslında ama bazı kitaplar gerçekten çok aşırı saçma olabiliyor. yani güzel sürükleyici olan kitapları okumayı severim.

1

evet severim. fırsat buldukça okumaya çalışırım, daha çok şiir kitapları okurum, tarih kitapları okurum. kitap okumak iyidir.kitap insanın dostudur ,insanın hayal dünyasını zenginleştirir, insanlar arasındaki ilişkiyi geliştirir.

0

kitap= bizim aile demektir.
bizim evde herkes çok çok çok kitap okur abartmıyorum. ben bu sıralar bu site dolayısı ile okumama ara vermiş olsam da ben de okurum..eşim çok okur.. her gün elinde kitap belli saatler arası okuma seansları vardır. çocuklarımda severler.. hep anlatırım..büyük oğlum ufakken tuvalette fazla kalacağı zamanlarda okuyacak kitap bulamazsa o zaman çocuk ansiklopedileri vardır.. onu alır öyle içeri girerdi.. kitap bitene kadar çıkmazdı..
her ay kitapyurdu.com dan çıkan yeni kitaplar bize bildirilir eşimde bizim tarzımıza uygun takip ettiğimiz yazarları falan inceler sipariş verir. platin üyeyiz orada düşünün..
gururla bunları yazdım.. :)

0

severim ama kitapta biraz okunuşlu olacak akışkan olacak bazı kitaplar vardır kitap sürüklüyor merak içeriyor bazı kitaplar da var ki insan 2 sayfa okunmaya tahmmül edemiyorum canım sıkıldımı hemen kitapi değiştirmek istiyorum değiştirince de zaten kitabı ele almak içinden gelmiyor bidahada zaten okumam da okumak aklıma da gelmez

0

eğer kitap benim istediğim tarzda ve sürükleyici olursa aldığımda elimden bırakamazsam severim bütün çabamla kitabı bitirmeye uğraşırım.

1

bu aralar biraz başlasam da kitap okumayı gerçekten çok seviyorum.kitap okumaya başladığım zaman bir nebze olsun kendi hayatımdan uzaklaşarak başka hayatlara açılmak çok hoşuma gidiyor. özellikle sevdiğim yazarların yeni kitaplarını vakit kaybetmeden okumaya çalışıyorum. eğer kitap beni sararsa çok hızlı bir sürede bitiriyorum ama baştan sarmadı ise o kitap elimde sürünüp gidiyor.

0

kitap okumayı severim ama ilgi çekmeyen aşırı edebi kitaplar sıkıcıdır. bir roman akıcıysa neden sevmeyelim ki ?

0

kitap okumasını severim. alışkanlık haline getirilmelidir.

0

aslında pek fazla fırsat bulduğumuz söyleyemem. ama ara ara kendimi geliştirmek adına okuduğum fazla olmasa da yine de okumaya çalışıyorum. özellikle evde çocuklarınız varsa onların gözlerinin önünde okumamız ve örnek olmamız gerektiğini de düşünüyorum bu arada.