0

ikinci dönem kayıtları başlıyacak onu bekliyorum ben

0

mükemmel hissediyorum.iyi bi tatil zamanı.

0

vize haftaları bitti ise bu sitede rakibimiz çok olacak anlamına gelmektedir. lakin vizelerin bitmesi demek, finale doğru gitmek anlamında söylenebilir. şimdiden finale çalışmalarını tavsiye ederim. tabi bşr hafta dinlendikten sonra. okul hayatı çok önemli olduğundan dolayı öğrenciler bunun kıymetini bilmelidirler. bu zaman dilimlerini bşr daha bulamazlar.

0

bir çok üniversite'nin ki bitti, bazı üniversitelerin ki devam ediyor, bazıların ki henüz başlamadı. üniversiteden üniversiteye değişiyor.

0

sınava giren her ögrencinin emeğinin karşılığını almasını diliyorum.1.vizeler bitmiş oldu sanırım.2.vizeler başlamadan önce bir kitap bitirsinler isterim.mola gibi olur.

0

hiç bi bilgim yok yani ilgim de yok aslında ama hayırlısı olsun

0

ah vize haftaları... ben mezun oldum kardeşim ama öğrencilik hayatini gerçekten çok özlüyorum. ne kadar vizelerden finallerden şikayet etsemde çok özledim emin olun sizde ilerde özleyeceksiniz. siz siz olun öğrencilik hayatınızı iyi geçirin.

0

biz haftaları o kadar güzeldi ki 90'nın altında notum yok ama çok da yoğundu ve yorucuydu.

0

rahatım hiç öyle bir derdim yok şu an çünkü bitti üniver o stresten uzagım artık allah sabır versin girenlere

1

vize her üniversiteye göre değişiyor.. benim oğlum istanbul mimar sinan üniversitesinde okuyor onun vizeleri bugün konuştuk.. iki hafta sonra başlayacakmış..
bütün gençlere başarılar dilerim.