0

sağlıklı olabilmeniz için temiz hava almanız oksijensiz kalmamanız gerekir . yani hergün bir miktar yürüyüş yaparak sağlıklı ve zinde olabilirsiniz . veya çeşitli spor dallarıyla ilgilenirseniz sağlığınıza ve özellikle kas ağrılarınıza iyi gelecektir . sağlıklı olabilmek için stresten uzak durmak herşeyi kafaya takmamak gerekiyor . çeşitli doğa yürüyüşleri bisiklet yada sosyal aktiviteler size kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır . böylece sağlığınızı kontrol altına almış olursunuz . ege tansiyon veya kalp hastası iseniz yediğiniz yiyeceklerin yağlı tuzlu olmaması için dikkat ediniz . sağlığınız için şeker yağ ve tuz gibi yiyeceklerin yenmemesin de veya az tüketilmesinde fayda var . kendinizi çok fazla yormamalı kendinize de vakit ayırmalısınız .

0

sağlıklı olmak için öncelikle yediğimiz içtiğimiz yiyeceklere dikkat etmeli çok yemek değil dengeli yemek yemeliyiz. daha sonra stresten uzak durmalı ve her zaman pozitif olmalıyız.

1

sağlıklı olabilmek için zararlı alışkanlıklardan uzak durmalıyız. sağlıklı meyve ve sebzeleri sıkça tüketmeli ayrıca süt ve yoğurt tüketimini arttırmalıyız. tüm bunların yanında faydalı bitkilerin çaylarından da özellikle yeşil çayı her gün yada haftada birkaç defa içmeye çalışmalıyız. aycan hareketli bir yaşam tarzı benimsemeli, mümkün olduğunca her gün en az 40 dakika kadar yürüyüş yapmalı ve haftada birkaç kere spor yapmaya özen göstermeliyiz.

0

vücudun saatine dayanarak sistem uygulanmalı spor yapılmalı ona göre beslenmeli dikkatli olunmalı

0

düzenli beslenme şart ve spor tabiki düzenli beslenme ye verilen önem kadar da spor a da verilmeli yürünmeli

0

sağlıklı olmak için
dengeli beslenmeli
stresten uzak durmalı
abur cubur yenmemelii

0

spor yapmalı, dengeli beslenmeli, stresten uzak durulmalı... topraklanmalı bol bol...doğayla iç içe olunmalı.

0

sağlıklı olmak için spor , iyi beslenmek ,vitaminli şeyler yemek lazım bol bol meyve, sebze tüketmek lazım et ,balık tüketmek lazım bu gibi şeyler.

0

düzenli beslenmek şart , spor şart, 3 beyazdan az da olsa kaçınmak şart en önemlisi düzen şart