0

sağlıklı olmanın temek şartlarından bi tanesi sağlıklı ve düzenli aralıklarla besin almaktır. ve düzenli olarak spor yapmaktır. stresten uzak durulması gerekir. sigara ve alkol gibi kötü alışkanlıklardan uzak durulmalıdır. günden 2.5 litre civarında vücudumuzun ihtiyaç olduğu suyu tüketmek gerekir.

0

dengeli ve düzenli aralıklarla besin tüketimi sağlanmalıdır. gün içerisinde 1.5 litre su tüketilmelidir. spor ve çeşitli aktivite yapılmalıdır. strresten uzak durulmalıdır.

2

sağlıklı bir yaşam için mutlaka kendimize çok dikkat etmeliyiz.sağlık her şeyden önce gelir.sağlıklı bir yaşam için ilk önce kendimize uygun bir plan hazırlayıp uygulamayız.spor yapmak,dengeli beslenmek vb bu gibi faaliyetleri her gün yerine getirmeliyiz.

3

sağlıklı bir yaşam için düzenli, dengeli beslenmek gerekir. düzenli bir şekilde spor yapmak gerekir. alkol, sigara gibi zararlı alışkanlıklardan uzak durulmalıdır. uyku düzenini sağlamak gerekir. çok fazla güneşte durmamak gerekir. beynimizi sürekli aktif tutacak bir şeyler yapmak gereklidir. temiz kalınmalı ve gerekli olan aşılar zamanında yapılmalıdır. çok fazla stresten uzak durmak gerekir. kendimize stresle ve problemlerle sağlıklı başa çıkma yöntemleri oluşturmalıyız.

2

sağlıklı bir yaşam için dengeli ve düzenli beslenmeli, hayatımıza sporu sokmalıyız.

2

bir insanın sağlıklı yaşaması için düzenli beslenmesi gerekiyor. düzenli spor yapması gerekir. herşeyi düzenli olmalı. sağlıksız yiyeceklerden uzak durmalılar. bol su tüketmelidir. su vücut sıvısını eşitlediği ve böbrek açısından gerekli bir maddedir.

2

sağlıklı yaşamanın ilk şartı dengeli ve iyi bşr beslenmeden geçer. bunun yanında spor yapmak mutlaka şarttır. özellikle yürüyüş yapmak gerekir. zararlı aluşkanlıklardan uzak durmakta fayda vardır. sigara ve alkol gibi.

2

spor yapılmalı, dengeli beslenmeye dikkat edilmeli,abur cubur çok tüketilmemeli.

2

sağlıklı beslenmesini düzenli bir şekilde gergin spor yapcaksn yemen'e icmene dikkat edeceksin sigara alkol kullanmicaksin stres sinir bunlardan uzak durcaksin bunun gibi şeyler yani

2

sağlık için düzenli beslenmek ve düzenli spor yapmak gerek

2

spor yapılmalı düzenli beslenmeli fazla su icilmeli ve kafaya cok takmamalı