0

kış kapıda diyecem ama bazı şehirde şehirlerde kış kapıdan girdi bile. bu aylarda hasta olmamamız için bolca c vitamini bulunan kış meyvelerini tüketmemiz lazım, onları tüketirsek kış aylarında hasta olmama riskimiz biraz daha düşük olur. kış aylarında sıkı giyinmemiz lazım. dışarı çıkarken kazak, pantolon, mont, atkı, bere, boyunluk gibi kış eşyalarını giyinmemiz lazım. bunları yapmazsak eğer sürekli hasta olur ve her gün hastaneye gideriz.

0

sağlığımızı korumamız için spor yapmalıyız ,iyi beslenmelyiz, bol bol vitamin almalıyız, sebze yemeliyiz alkol ,sigara kullanmamak lazım zaten sağlığa zararlıdır. yani bu gibi şeyler sağlığa iyi geliyor sen neden dünden beri aynı soruyu soruyorsun bak ben çok takıldım ama buna.

0

hasta olmamaya dikkat etmeli, sağlıklı beslenmeli ve spor yapmalıyız efendim.

0

bolca düzenli spor yapmak lazım. birde düzenli ve dengeli vitamnin üreten besinler yemek lazım.

0

sağlığımızı korumamız için bu aylarda gerçekten çok dikkatli olmalıyız. özellikle bol bol meyve sebze tüketmeliyiz. çok güzel bir kahvaltılar yapmalıyız ki hasta olmayalım. genellikle bazı meyveler bu aylarda daha iyi oluyor ve onların yemiyorsan bile sularını sıkıp içmeliyiz.