0

su içmek kilo için vücüttakı odem için çok faydalı evt kılo verırsın ama bunun yanındada yediklerıne dikkat etmen gerekır.

0

şu içerse n doğrudan dolayı zayıflatmaz ama dolaylı yoldan zayıflamamıza yardımcı olur. ben göbekli olunca bu konu biraz daha dikkatimi çekti. bu sorunun altındaki yorumlara baktığımda poyrazim'in kola içerek 6 kilo verdiğini okudum, bende mi böyle yapsam acaba :)

0

hergün yaklaşık 4-5 litere su içiyorum gayet güzel bir şekilde kilo veriyorum

0

su içmenin faydası vardır ama sporumuzu da sürekli yapmamız gerek spor yapmazsak düzenli beslenmezsek kilo almaya devam ederiz

0

sindirimi hızlandırması açısından evet faydalıdır. vücut mideye giren herşeyde beyne sinyal gönderir ve sindirim sistemi çalışmaya başlar. metabolizma ne kadar hızlı çalışır ise o kadar kolay kilo verilir. ayrıca mideye verdiği şişkinlik tokluk hissi ile de açıkmamızı ve fazla yemek yememizi önleyeceği için fazla kilo alımına mani olur. su için su içirin

1

her turlu faydali cunku su icmek metobolizmayi hizlandirir zayiflamaya yardimci olur

0

su içmek faydalıdır. zayıflama içinde metabolizmayı hızlandırır diyorlar ama bana yaramadı. ben içince daha çok kilo aldım.

0

hayır su niye zayıflatsin ki ? ne alaka yani bana göre zayıflatmıyor su vücudun ihtiyacı sonuçta bence aç karnına kola içersen zayıflarsın ben 60 kiloydum şu an 54 kiloya düştüm yani hep aç karnına kola içtim için oluyor bunlar.

0

bence evet faydalıdır. çünkü metabolizmayı hızlandırarak sindirim gerçekleşiyor. gerçekleşince de normal olarak zayıflama meydana gelmektedir.

0

su içmek sağlığımız için çok önemlidir boşuna dememişler su hayattır bol bol su için.

0

su içmek fazydalı tabi ama soğuk su içince yağlarımız donar ve yakılması zorlaşır mümkünse ılık su içilmelidir. her sabah içilen ılık su sizi bir anda forma sokabilir.

0

zayıflamak için de, böbrekler için de, sağlık için de su çok faydalıdır.

0

su içmek bence kilo vermemiz için en önemli kaynaktır. çünkü baktığımız zaman ne kadar çok su içersek midemiz o kadar şişmiş oluyor. bu yüzden de yemeklerden önce özellikle 2 bardak kadar su içersek yemek de o kadar az yiyoruz ve zayıflamamız için bir adım atmış oluyoruz.