1

aç karnına bırak içmeyi kola içmiyorum ben sevmiyorum sağlığada zararlı

1

ben aç karnına kola içmem normaldede içmem kola mide deler ve zararlıdır kimseye tavsiye etmem pepsi için

1

içmem çünkü miğdeyi delebilir. genellikle ögleden sonra veya akşam içerim.

1

kola aslında içilebilecek birşey değil ama benimde böyle sahaları erkenden uyandığımda aklıma gelen ilk şey böyle koladır, fantadır böyle şeyler tüketmek istiyorum içtiğimde oluyor çok ta güzel oluyor ama içilmese daha iyi tabi hem şeker olarak çok fazla zararı hemde asit , kolayı bulan adam zaten fantanin sahibi olan kişi başka birine satarken bu kadar tutacağını bu kadar seçileceğini düşünmemiş bakmış sattıktan sonra bu kadar sevilen birşeyin karşısında nasıl rekabet edelirim diye bu seferde fantayı üretmiş ne yazikki kola kadar talep görmüyor ama gene de beğenen kitlesi çok, kolanin hazırlanışı formülü okuduğum bir yerde şöyle yazıyordu 10 tane çelik kapı kalınlığında merminin bombanın asla tesir etmeyeceği bir kasada saklanıyordur.

1

ben günlük hayatımda kola içen birisi değilim, arada sırada arkadaşlarla toplandığımızda en fazla iki bardak kola içerim. zaten kolayıda pek fazla tüketmem onun yerine meyveli soda içiyorum, o da zararlı ama kola’ya bakış asitsiz.

1

olursa affetmem sabah gece fark etmez kapıdan içeri girdi mi 2 saat içinde bitmeli

1

önceleri kolayı çok içerdim sıkıldığımdan mıdır nedir bilmiyorum şu ara pek içmiyorum önceleri 2.5 litreyi tek başıma bitirirken şimdi denk gelirse bir bardak içiyorum şu ara favorim fusetea karpuzlu 1 litre felan içiyorum günde

2

her turlu icerim bic sikinti olmaz bide soguk olucak off be gider

1

asla kolayı aç karnına içmem. normalde sakıncalı olan asiti aç karnına daha çok zarar verir.

1

ne oldu anlamadım ama benden habersiz cevap çıktı. neyse cevabıma geleyim. ben kolayı evime bile sokmam ki aç karnına içeyim. bence sizde uzak durun keza küçük çocuğunuz var bildiğim kadarı ile ona kötü örnek olmayın kola çok zararlı birşey çocuğunuzu erken yaşta tanıtmayın. çocuklar anne baba da ne görür ise onu yaparlar. ;)

1

tam olarak bilimsel bir fikrim yok fakat açken direk kola içersek ve kola asitli bir şey olduğu için midemize zarar verebilir bir keresinde haberlerde böyle bir şey görmüştüm.

1

sigara ve kola ac karnına çok güzel gidiyor. fakat bir nevi intiar şeklidir ve çok zararlıdır.

1

ben içmem sabah sabah modemi delemem kolayla sonda karın ağrısından kivranirim.

1

aç karınla sabahları özellikle kolay içmem. ama arada sırada bir bardak da olsa içiyorum.

1

dün sabah içtim ve boğazım çok kötü yandı. inanın yemek borum eridi zannettim. çok zararli. denemeyin derim.

1

evet gerçekten de sabahları çok aç karnına kola içerim.. yani sabah kahvaltıda bile kola vardır.. her saat başı kola içiyorum diyebilirim. yani o kadar bağımlısı olmuşum kolanın eşim bile artık yeter içme diyor elimde olan bir şey değil kolasız hayat düşünemiyorum iyi ki de kola var iyiki kolayi kim bulmuş bilmiyorum ama iyi ki de bulmuş. :)))