0

baklava ile birlikte daha lezzetli olur ama hasta olmamak için üstüne su içmek şart

0

kışın dondurma yenilebilir de benim gibi faranjiti olan insanlar bırak dondurmayı soğuk hiç bir şey yiyip içemezler. dışarıda beklettiğim yoğurdu bile yiyince hemen boğaz ağrım olur.

0

neden yenilmesin dondurma hasta etmez mikropları öldurur.

0

dondurma her zaman yiyilebilir ancak kışın havanin sogukluğu sebebiyle yiyilmesi önerilmeyen bir yiyecektir şahsen ben asla yemem çünkü boğaz siskinliğinden nefret ederim

0

eskiden tv'de dondurma reklamları çıktığında yaz geldi derdik. şimdi artık yaz kış farketmiyor yeniliyr. bence dondurma sadece yaz ayıyla sınırlandırılmamalı. güzel bir gıda o nedenle yenebilir.

0

asil dondurma kis aylarinda yenir yazin yenmiycek teksey dondurmadir lakin kisin buz gibi bir dondurmanin keyfi asiriya kacmadikca baska bir aeyde bulunmaz ne demisler civi civiyi soker

0

aslinda yenebilir. ama dikkat edilerek yenilmesi lazim. hele cocuklar. onlara bilhassa ihtimamli olmamiz lazim.

0

dondurma her dönem yenebilen bir yiyecektir. ama hasta olmamak kaydıyla. dondurma sağlık açısındanda faydalıdır. lakin çocuklar ürken dikkatli olmasında fayda vardır. onların vücutları hassas olduklarından dolayı hemen soğuktan etkilinebilirler. dondurmanın sağlığa faydaları olduğu bşr gerçektir. en azından mutluluk sağlar ve protein yönünden faydalıdır. ayrıca bademcik ameliyatı olan insanlara doktorlar tarafından dondurma yenmesi tavsiye edilir. lakin dondurma tüketiminde aşırıya kaçmamak gerekiyor. kilo problemi olan ve şeker hastası olanlar dikkat etmelidirler.