0

zayıflamak isteyen insanlara bir kaç önerim olacak bunlardan ilki, yediğiniz yiyecekleri tabağınız da yarım bırakmanız. yani az az ve sık sık yemeniz. çok fazla yememeye ama aç da kalmamaya özen göstermelisiniz. bunun dışında yürüyüş yaparak temiz hava alarak terleyerek de zayıflamanızı mümkün. özellikle spor yapmanız veya bisiklet süreniz çok faydalı olacaktır. bisiklet sürerken yokuş yukarı süreniz sizin için çok faydalı olacaktır bunu mutlaka deneyiniz. ayrıca merdiven çıkmak da sizin için çok faydalı olacaktır. devamlı merdiven çıkıp inmak zayıflamanıza fayda sağlayacsk ve size yarayacaktır. terlediğiniz için bu mümkün oluyor. ben zayıflamak için yapmamıştım bunları ama özellikle bu tür durumlar da kaldığım zamanlar oldu kullandığım yol mecburi merdivenli yolları hergün bu yolları kullanarak 20 dakika yürüyerek çok ciddi zayıflamıştım. bisikleti sürmeye sevmediğim içinyokuş aşağı inip çıktığım evim ile gitmiş olduğum bir bölge vardı ki buda tesadüftü o dönemler de cidden çok zayıflamıştım. faydasını göreceğinize inanıyorum. ve tavsiye ediyorum herkese spor, bisiklet, merdiven çıkma.

0

zayıflamak isteyenlere şekerden ve undan uzak durmalarını öneririm. fakat sadece zayıflamak isteyenler değil herkes bu maddelerden uzak durmalı. beyaz şeker dediğimiz madde insan vücuduna kokainden daha fazla bağımlılık yapan ve beyne anlık enerji verip sonra bitkin bırakan bir madde. şeker bu yönüyle siz yedikçe daha çok kendini hatırlatacaktır. sigara içek gibi. fakat bıraktığınızda o da sizi bırakacak, bırakmaya mecbur kalıcak. peki hiç mi şeker yemiycez tabiki hiç değil. insanlar zaten mevsim meyveleri, kuru meyveler, meyve suları gibi doğal früktoz şekerlerden gerekli şeker ihtiyacını karşılayabilir. ayda yılda bir bayramda ya da davetlerde de tatlı yiyerek kendinizi ödüllendirebilirsiniz ama burda önemli olan durum şekere bağımlı hale gelmemek. bu insanlara çok zor bişeymiş gibi gözüküyor fakat emin olun bir kere bıraktıktan sonra tekrar başlaması daha zor. çünkü bir kez şekeri bıraktığınızda çayınıza biri yanlışlıkla şeker atsın veya çok şekerli bir tatlı tüketin resmen mideniz bulanıyor bu kadar şekeri önceden nasıl yiyormuşum diyosunuz. şeker konusunu hallettiysek sırada un var. un dediğimiz madde içinden kepeği alınmış ve sağlıksız bölümü kalmış öğütülmüş buğday diyebiliriz. eğer ekmek yemek istiyorsanız tercihiniz tam tahıllı buğday ekmeğinden yana olsun çünkü beyaz ekmeğin zarar çok fakat hiçbir faydası yok maalesef. bu besinleri hayatınızdan çıkardığınızda çok daha enerjik ve zinde oluyorsunuz. ve tabiki paketli gıdalar. bunları bence söylememe bile gerek yok çünkü şekeri başta hayatımızdan çıkarmıştık ve bu paketli gıdaların her birinde de tuzlu dahi olsa şeker mevcut. kendinize bir iyilik yapın ve bunlardan olabildiğince uzak durun. hazır çorbalar hazır gıdalar kimyasaldan başka bir şey değil. bütün bunların yanında bir de kan grubu meselesi var. herkesin kanının öğütebildiği ve öğütemediği maddeler var. mesela ben 0 pozitif grubu kana sahibim ve benim kanım eti çok kolay öğütürken ekmeği öğütmekte zorluk çekiyor. eğer kan grubunuza göre beslenirseniz hem aç kalmamış hem zayıflamış olursunuz. ve unutmayın ki zayıflamanın yüzde ellisi beslenmeyse yüzde ellisi hareket ve egzersizdir. kilo verirken vücudunuzun sarkmaması ve hızlı, sağlıklı kilo vermek, toksin atmak, kalori yakmak için beslenmenin yanı sıra egzersiz de çok gereklidir. her gün yürümek, ya da evde youtubedan video izleyerek, android telefonunuz varsa çeşitli programlar indirerek sadece günde yarım ya da bir saat gibi bi süreyi vücudunuza ayırmak ve egzersiz yapmak o kadar da zor değil. hem bunu yaparsanız farkı cildinizde de görüceksiniz. hepinize sağlıklı yaşamlar diliyorum

0

zayıflamak isteyen bi insan ilk önce ben zayıflıyacağım ne olursa olsun bu sözü kendine bi görev olarak algılaması lazım ki.her hatırladığında aklına bu görev aldıgı cümle gelsin.birçok yolu var zayıflamanın öncelikle kilonu ve vücut ölçülerini bi kenara not etmen lazım çünkü zayıflaya başladıgını bu ölcüleri birbiriyle eşleştirerek anlayabiliriz.spor yapmak,bol su tüketmek ve sağlıklı bezlenmek zayıflamanın en önemli kurallarında biridir.sabahları erken kalktıgınızda ilk işiniz güzelce sağlıklı bir kahvaltı yapıp dışarda biraz koşmanız ve koşarken yanınızda su bulundurmanız gerekir.hergün bu aktiviteleri yaptınız ama gözle görülür bi sonuç yok o zaman bi diyetisyene giderek sağlık açısından yiyeceğiniz gıdaları düzenlemek olcaktır.diyetisyenin verdiği listeye uyarsanız ve dediğim gibi düzenli ve sağlıklı beslenirseniz asla yapacagınız işi bırakmassanız etkisini ilerleyen zamanlarda gözle görülür bi şekilde belli edicektir.yeter ki inanın ve başmak için elinizden fazlasını yapın.

0

fazla kilolara sahip olan insanlar veya olduğu kilodan memnun olmayıp zayıflamak isteyen birçok insan vardır. her insan sonradan kilo almaz kimisi doğuştan, hamilelikten, geçirdiği ameliyatlardan kimisi geçirdiği hastalıklardan kimisi de sıkıntı ve stresten kilo alır. kilo alımının durumuna bir çözüm üretilmelidir. eğer çok yemekten dolayı kilo alındı ise bunları vermek için birçok yöntem var. öncelikle mutlaka doktor kontrolüne gitmelidir. öncelikle katı şeyler yerine bol sıvı şeyler tüketilmelidir. sıvı şeyler metabolizmayı hızlandırır ve bağırsakları temizlerler. diyet uygulanabilir. ekmek yemekten sakınmalıyız. az ve sık yemeliyiz. mutlaka spor yapmalıyız. yürüyüşlere ve basit egzersizler yapmaya özen göstermeliyiz. geç saatlerde yemek yememeliyiz. mutlaka kahvaltı yapmaya özen göstermeliyiz.

0

önce kendisine hakim olacak ondan sonra diyet yapacak sıkı bir diyet ekmeği kesecek diyet yemek, ekmek, peynir, çay,

0

canan karatayin capsleri geldi aklıma soruyu görünce afrika da hiç şişman yok malum valla ben yıllarca ugrastim bi tek çözüm var yemeyeceksin net