0

gece geç vakitlerde eğer şeker hastalığı yoksa tatlı yesin pilav ekmek yesin . illa bir süre sonra kilo alır.

0

oncelikle kilo almak istiyorsan sağlık probleminin olmaması gerekir.
gelelim asıl konuya insanlar neden kilo alamazlar;
her insanın günde 2400 kalori alması kesinlikle şarttır ister amele gibi çalışacağın bir iş olsun ister memur olarak çalış ister evde yat vucut o 2400 kalori yakacaktir kesinlikle.peki ne yapmalıyim diyorsaniz kesinlikle ama kesinlikle 2400 kalori minumum almalısıniz diyelim ki günde 300-500 kalori harcıyorsunuz yapmanız gereken 3000-3200 kcal arası kalori almak 7000 kalori yaklaşık olarak 1 kilogram almanızı sağlar.her 2 haftada bir kilonuzu aynı kiyafetler ile olcmenizde fayda vardır çok hızlı kilo aliyorsaniz aldığınız kalori miktarını azaltabilirsiniz eğer kilo alamiyorsaniz aldığınız kalori miktarını biraz daha arttirmalisiniz.beslenmeye gelince günde en az 4 öğün yemelesiniz benim size tavsiyem 3 ana öğün 3 ara öğün tüketmeniz.peki nasıl bu kalori miktarını elde edecem derseniz makro değerler olarak karbonhidrat %50-60 protein %20-30 yağ %20-30 kaliteli yağlardan beslenmenizi tavsiye ederim.yumurta ve süt ürünleri çok iyi protein kaynağidir.
spor yapmalısıniz neden mi kaldıracağınız ağırlıklar sizde kas oluşturacaktır bu da daha hacimli bir vücut sağlar size diyelim ki 70 kilogramsiniz ama spor yaptığınızdan dolayı 90 kilogramlık bir insanla aynı kol ölçülerine sahip olabilirsiniz.spor ile hem daha dengeli kilo alırsınız kalp ve damar sağlığını korursunuz.gelişim açısından çok iyi olursnuz ve tanıdığım bir çok fitness sporcusu çok zayifken başlayan insanlar ve muazzam bir gelisme kaydeden çok var.şöyle bir şey düşünmeyin sakin ben bu sporu 1 2 ay yaparım sonra izbandut gibi olurum derseniz sadece kendinizi kandirirsiniz.gordüğünüz veya tanıdığıniz sporcular çok emek veriyor 10 yıl emek veren var 40 yıl veren yine var hatta daha fazla veren yine var ilk başladığıniz fotoğrafı çekin 1 ay sonra aynı pozda yeni bir fotoğraf çekin ve karşılaştırın bu sizin motivasyonunuzu arttıracaktır.
bol bol su tuketin çünkü vücudun %70'i su.
su kasların gelişimi açısından oldukça önemli.bir diğer unutulmamasi gereken nokta ise şu her ne kadar spor yapasanizda yemek yesenizde bu işin asıl noktası uyumaktir. çünkü; uyuma esnasında vücut gelişir.bir uyku düzeni sağlamaniz gerekmekte ancak sağlıklı gelişim bu sekilde saglanabilir.umarim sizlere faydalı olabilmisimdir iyi günler.

0

kilo almak isteyenler hamurişi yiyecekler yesin.başka bi yöntem ise sürekli evde durarak ve hareket etmeyerek kilo alabilirler abur cuburlu yiyeceklere yönelsinler sabah aksam yemeklerini somun ekmek tüketilirse kısa sürede kilo alirlar yani duzensiz beslenen insan kisa surede kilo alir.

0

kilo almak insanların yapısına göre değişir her insan kilo alamıyabilir. bu yuzden bi diyetısyene gorunmesınde yarar vardır. doktorun kontrolu altında kılo alması daha ıyı olur hem bılınçlı birşekılde kılo almiş olur.

0

kilo almak insandan insana değişi. kiminin bünyesi yesede daha almıyor yani yemek yemesi lazım özellikle geceleri yemek yemesi lazım ki kilo alsın.. mesela sabahları kalktığında bal, reçel, peynir ,yumurta gibi şeyler yiyecek yemeği bol bol yemesi lazım ama dediğim gibi her insan kilo alamıyor. mesela gece yatmadan ballı sütü karıştırabilir içebilir.. o da güzel kilo aldırır ben öyle almıştım kiloyu.

0

insan vücudunda sindirim sistemi en az ve yavaş uyurken çalısır. o yüzden gece yemek yiyerek yatarsanız kilo alırsınız.