0

sorumani bilgi denizidir,bilgiye aç insanlarimiza yüzmeyi ögretir.

0

bildiğimiz soruları cevaplarken bir yandan da bilmediğimiz soruları öğreniyoruz.

0

bana sorarsanız sorumani her şeyden önce sabrı öğretiyor tabi ki bilgilendiriyor da buradaki çoğu insan aslında para için burada tabi ki para gözetmeyenler de var onalar da vakit geçirmek için yada bilgi sahibi olabilmek için buradalar

0

daha yeni üye oldum pek bilgi sahibi değilim. soru cevap demesi dikkatimi çekti o yüzden hiç aklıma gelmeyen merak etmediğim şeyleri burda görüp belki öğrenirim diyerekten üye oldum hayırlısı

0

sorumani sitesi tabikide hem kendisine hemde kullanıcılarına bilgi kazandıran aynı zamanda kullanıcılarına kazanç elde ettiren bir açık olan soru sorma ve cevap verdiren güzel bir sistemdir.sorumani sitesinde yazarlar bulunmaktadır.bu yazarlar yazdıkları cevap ve sordukları sorular ile bir kazanç ve bilgi edinirler.sorumani sitesinin faydaları ise kişiye hem bilgi kazandırıp hem de bir kazanç sağlamasıdır.burada aldığım bilgiler de bana fazlası ile yardımcı olmakta ve kazancım ile yaşamaktayım.sitemizin faydaları bu şekildedir.

0

sorumani bilgi paylaşmaya yardımcı olan bir platformdur. hem bilgi verir hem bilgi alır. bir de karşılığında az da olsa bir kazanç sağlıyor. çok güvenilir bir site hiç sorun yaşamadım. herkes bu siteye güvenebilir. bilgi paylaşımı için de çok önemli bir sitedir. herkes burada bilgilerini ve merak ettiklerini paylaşabiliyor. aklında ki soruları sorabiliyor merakını giderebiliyor. sadece bu da değil zamanın iyi değerlendirilmesini sağlıyor. boş sitelerde takılmak yerine buralarda hem bir şeyler öğrenip hem de kazanç elde ediyorsun. çok beğendiğim bir site faydaları da çok fazla gerçekten de.

0

abi para kazzandırıyor. aynı zamanda yeni şeyler öğretiyor. ancak anlamadığım bunu yaparken bize niye para veriyor. yani bunun giderini nasıl karşılıyor?

0

sorumaninin güzel tarafı öğretici olması güvenilir olması ve para kazanıyor olmanız. hem öğretici bu sayede bilgi edinebiliyorsunuz bunun yanında para kazanmanız spalıyo birde güvenilir bir site paranızı yatırıyor.

0

hem burda para kazanıyorum hemde bilgi ediniyorum. çok güzel faydaları var. ben burda olduğum için çok keyifliyim. ihtiyacım olduğu için hem kazanıyorum hemde soruları cevaplıyorum.

0

öncelikli olarak bize biraz kazanç sağlıyor. sonra bazı şeylerde bilgilerimizi paylaşıp bazı konularda bilgili olmamızı sağlıyor.

0

valla paradan ziyade yeni bilgiler edinmek çok güzel

0

en önemlisi para kazandırıyor olması açıkçası verilen cevaplarla pek ilgilenmiyorum

0

bilmedigin bi çok şeyi öğrenebiliyorsun herkesin konu hakkındaki düşüncelerini sende gördüğün için konu hakkında fikrin oluyor bilgileniyorsun bilmediklerin hakkında komik şeyler yazan arkadaşlar da var güldürüyor beni sürekli soru cevap olduğu için okuyorsun okumak onemli

0

sorumani'nin faydası hem soru sorup hem cevap yazıp para kazanmak çok güzel birşey :)))) çok seviyorum sorumaniyi canım benim bitanem sorumanim benim ya :)))) daha önce neredeydin sen neden geç geldin daha önce gelseydin ya :)))

0

sorulara cevap yazarken klavyede harf aramamaya başladım artık yazı hızım da arttı yeni bilgiler öğrenmemi sağladı soru yazabilmek için araştırma yapmamı sağladı cevap yazabilmek için düzgün cümleler kurmamı sağlıyor en önemlisi de bu site olmasa boş zamanımı film izleyerek geçirecektim hem burada eğlenceli vakit geçiriyorum hem de kazanç sağlıyorum iyi bir sistem bence

0

sorumani' nin faydaları bilgimizi tazelemek oluyor,bilmediğin şeyleri öğrenmene fayda sağlıyor,bilgi paylaşımıylada başkalarına faydası olduğunu düşünüyorum sorumani nin.biraz da maddi kazanç varmış burada ama ben daha kazanamadım, kazanma yolunda ilerliyorum kazanmayı becerebilirsem daha da güzel olur sorumani benim için.

0

sorumani insanlara bir kazanç ve çevre sağlıyor.dostluk diyorlar bu kadar mı dostluklar bu kadar değil

0

gerçekten güzel ve faydalı bir site . bilmediğimiz çoğu şeyi böylelikle araştırıp öğrenmiş oldum.

0

hem yeni şeyler öğreniyor bildiğimiz bilgilere yenilerini ekliyoruz kelime dagarcigimizi genişletiyoruz boş vaktmizi güzel değerlendiriyoruz bilmediğimiz bir konu hakkında araştırma yapark kendimizi geliştiyoruz bütün bunları yaparken birde kazanç elde ediyoruz şahane bir uygulama

0

merak ettigimiz sorulara cevap buluyoruz,insanlari bilgilendiriyoruz ve para kazaniyoruz.basarili bir uygulama.