0
0

bence siteye seviye sembolik olarak koyulmuş. başka açıklaması olmaz site kendini tanıtırken sadece seviye sistemi olduğunu söylüyor bu seviyelerin ne işe yaradığını söylemiyor. ben sanırım şu an ya 5 ya da 6. seviyedeyim diye biliyorum. tüm seviyeler aynıydı hiçbirinde hiçbir fark yoktu.

0

şuana kadar 16. seviyeye ulaşan bir kişi yok bildiğim kadarıyla 16. seviyede ne olduğunu birisi ulaşınca görücez.

0

daha o seviyeye ulasan olmadi ve seviyelerin hicbir hukmu yok sitede malesef

1

ben de seviye olarak sorumani'de şu an 12 nci seviyedeyim. bunun ne işe yaradığını bilmiyorum. herhalde verilen cevap sayısı ile alakalı olarak belli bir limit arasında kişiler seviye atlıyorlar.
misal 0-100 arası cevap 1 nci seviye,
250-1000 arası cevap şu seviye gibi olabilir diye ben düşünüyorum.

0

ben en son 12'ci seviyedeydim. yani bir faydası yok sadece seviye belirleniyor yani faydası olduğunu zannetmiyorum. seviye seviye atlamıyor. nedenini ben de bilmiyorum bence sorumani açıklama yapsa daha iyi olur en azından biz de bilmiş oluruz seviyenin ne işe yaradığını.

0

bende şuan 12. seviyeye geçtim.seviyeler bir işe yaramıyor bana göre bize ek bir kazanç sağlaması gerekir diye düşünüyorum.seviye sisteminin bir işe yaramaması çok kötü olmuştur.

0

suan 12. seviyedeyim. ama daha bir faydasini gormedim bu seviyelerin

0

seviye verdiğimiz cevapların uzun ve mantıklı olması sonucunda artar.16. seviyede olan bir yazar yoktur bence ben şuan 11. seviyedeyim ama bir faydası yoktur.genel olarak seviyelerin kazanca bir etkisi bulunmıyor.