2

bence sitede boş boş sorular sormak yerine, bilgilendirici sorular soralım. sizce?

Bazi zamanlarda surekli parami ne zaman cekecem, sizin kac para oldu vs sorulari oluyor.

Bence daha çok sitenin amacina yonelik, ilim irfan soru / cevapları girelim. Hem kalite yukselirse belki site yönetimi gelirleri arttirir. Şahsi dusuncem cok ise yaramayan soru ve cevaplar da var sitede

27 cevap
0

tabiki bilgilendirici konularda soru sormak ve cevap yazmak boş boş konuşmaktan iyidir arkadaslar

0

bu fikre katılıyorum sitede hem benzer hem de boş beleş olarak tabir edebileceğimiz sorular ile karşılaşınca üzülüyorum. her şeyi site yönetiminden beklemekte yanlış bir tutum, biz üyelerin de daha ciddi bir tavır ile güzel ve dolu içerikli sorular sormaya gayret göstermemiz çok önemlidir diye düşünüyorum.

0

aslında daha mantıklı çünkü bilgilendirici soruların cevapları daha uzun oluyor bu sayede daha kolay para kazanabiliyoruz ama bazı soruların cevabı 2 3 kelimleik oluyor 1 kuruş anca alabiliyoruz.

0

evet ama insanları değiştirmek kolay değil. çünkü niyetlerini değiştiremiyoruz. tamam herkes buradan para kazanmak istiyor ama bunu faydalı olacak şekilde ve kaliteli yapmalıyız.

1

evet sitede çok boş sorular vardır ama sitede bilgi soruları da çoktur ve bilgi soruları hemen hemen hepsini araştırma bilgileri olduğu için hiç kimse de bu bilgi sorularına yünelmiyor ve sitede bu yüzden cevapsız sorular birikiyor ve cevapsız sorular biriktiğinde beyin bedava modu geliyor ben bazen düşünüyorum herkes benim kadar bu bilgi soruları araştırıp cevapsız sorulara cevap verseydi sitede cevapsız sorular kalmazdı ve biz daha bilgi soruları ve açıklayıcı sorular sorabilir dik bazı yazarlarımızın çok soru sorma nedenleriyle sorumani sitesi sürekli beyin bedava modunda ve maalesef bilgi soruları da soramıyorum hiçbir soruda soramıyorum ama o boş soruları soran yazarların biraz daha cevabı uzun ve geniş sorular ve bilgi soruları sorsa daha mantıklı olur mesela bir aktörü soruyorlar bu kimdir bunun ismi nedir tek cevaplı sorular sitede çok zor ve insan tek cevap verdiği zaman da 50 karakterin geçmesi geçiyor onun için biraz cevabı uzun tutmak için de saçmalamak gerekiyor yani benim tercihimde de sitede daha güzel sorular ve herkesin bilgi alanına göre sorular sorulsa daha çok güzel olur ve sorular sorulduğu zaman da cevaplar da olsa güzel olur.

0

çok mantıklı bir yaklaşım olur. çünkü yeni bilgiler öğrenmek ya da tartışmak sitenin güze bir özelliği bence.

0

aynen bu soru bankası kim milyoner olmak isterde bile yok

0

kesinlikle katiliyorum.bence diziler filmler ve oyunculari konusu gibi seyler sorulmali.

0

bazıları sadece soru sormak için yazıyorlar. soru sormalarının amacı yok. maç 0-0 bittiyse kim galip gelmiştir diye sormanın anlamı yok. keşke dolu dolu sorular olsa biz de araştırsak öğrensek. ama maalesef bu şekilde sorular azınlıkta. inşallah çoğalır

0

bilgilendirici soeular sorulsa ne yarar. bugun sordugum soeuyu yarin biraz sekil degistirilerek sorulmus halde buluyorum. o yuzden sadece cevaplamadayim ven

0

bence saçma sorularla hiç birşey ne cevap verir ve mantıksız olarak kalır mesala anlamlı cevap verilecek sorular dağa güzel.

0

kesinlikle katılıyorm en azından herkesin genel kültürü artmış olur

0

bence de sorular bazen çok saçma yada sorular değiştirilerek birde sorulmuş bugün tam 3 tane menemen sorusu çıktı karşıma yeter ama. nazende sorular yanlış yazılıyor kardeşim sorduğun soru bi kontrol et yanlışsa düzelt soru sormak için sormayın. kaliteli sorular olsun lütfen cevaplamaktan keyif aldığımız bir şeyler öğreten sorular bekliyoruz.

0

evet bence bos soru ile bir yere gidilmez cunku ne kadar sacma soru sorarsan o kadar yanlis yaparsin artik bence dogru yada durust bir seyi bildiginizi soruyorsunuz bir bilmediginiz soruyu sorun bu nasil bir seydir ama herkes yalandan sacma seyler atarlarsa ana siteden solurlar ana bitaz anlamli bir soru sorun anlamli bur sekilde sorun sorunuzu sorun herkes cevap verir artik siz artik size bagli sizde anlamli soruysa o kadar cevap geli o kadar bilin yeterrrr artikk

0

bencede insanin zihnini 've bilgi dagarcigini gelistirmek icin cok iyi bir yontem bu sorulan her soruya gercrkden karsidaki cevap ne diye cevaplar gelsin diye sorulmalidir diye dusunuyorum ben

0

arkadaşlar bence de öyle yapalım yani burada boş boş soru sormanın anlamı yok burada herkes işine yarayan sorular sorsun mesela ben buradan çok bir lider öğrendim boş soru sorma ya bu ya boş cevap vermeye gerek yok herkes mantıklı sorular sorarsa bilmediğiniz garip sorular sorarsa herkese güzel cevaplar versem bu sayfada hem para kazanmış oluruz hem de bilgi kazanmış oluruz arkadaşlar ya sadece para değil bilgi hazinem izle gelişir hepinize bu sayfa kullanmayı tavsiye ediyorum önce özeti mükemmel bir sayfa kazançlar biraz daha yükseltilirse çok güzel olabilir tekrar söylerim arkadaşları şey arayacağımız bilgili kazanacağımız soru sorun bizde cevapları merkez cevaplasın yanıtlarda okuyalım herkes kazansın bence güzel cevaplar güzel bilgiler çıkabilir buradan herkese iyi akşamlar günler.

0

aynen bencede haklisin dediğin gibi yapalim hersey guzel olsun

0

saçma sapan anlamsız sorulardan herkes bıktı, bilgi tazelemek daha çok bizim yararımıza olacak ve umarım kullanıcılar bunun hepten farkına varırlar.

1

soru bile soramıyoruz ki sabahtan beri beyin bedava modu açık. artık ne kadar soru soruldu ve cevapsız ne kadar soru varsa, beyin bedava modu bugün hiç kapanmadı sabahtan bu yana. sonrada unutup gidiyoruz soruları. hazır iki kat kazanç varken cevap vermiş oluruz iyi ama iki kat kazanç da iki kat gibi gelmedi bana hiç. bugün boşa kürek çekiyormuş gibi bir hisse kapıldım, zaten her zaman aktif olan üyeler de pek görünmüyor ne zamandır sitede. hareketlenmiyor, eski günlerine bir dönemiyor site. herkes yarışma mı bekliyor ne?

0

kesinlikle size bu konuda hak veriyorum.kullanıcılar kazançlarından ziyade bilgi kazanımını amaçlasa bu site de vakit geçirmekten hem keyif alırlar hemde bir öğreticiliği olur.