2

bence sitede boş boş sorular sormak yerine, bilgilendirici sorular soralım. sizce?

Bazi zamanlarda surekli parami ne zaman cekecem, sizin kac para oldu vs sorulari oluyor.

Bence daha çok sitenin amacina yonelik, ilim irfan soru / cevapları girelim. Hem kalite yukselirse belki site yönetimi gelirleri arttirir. Şahsi dusuncem cok ise yaramayan soru ve cevaplar da var sitede

27 cevap
0

bence'de kesinlikle sitede çok boş sorular vardır. ve bana göre bu boş sorular yüzünden site çoğu zaman beyin bedava modunu aktif ediyor. eğer bu boş sorular olmasa her sorulara cevap verilecek. ve beyin bedava modu her saat aktif olmayacak diye düşünüyorum.sorumani ekibi bu boş sorulara bir çare bulursa bence çok iyi bir şey yaparlar.

0

o zaman sizi sorularıma bekliyoeum. bilgilendirici soru mevcut sorularımın arasında. ve hatta çoğu bilgilendirici sorular.

1

bencede bu konuda çok haklısın karşimmmm

0

aynen ya yazıyolar a harfiyle başlayan isimler nelerdir böyle saçma sorulara hiç gerek yok

0

bence de bilgilendirici soruların daha fazla olması gerekir. bilgiyi araştırıp soruya cevap yazdikca zaten para kazanıyorsun. ve parayı ne zaman çekeceğin senin elinde. sitede aktif olmana bağlı ki, limite de aslında kısa surede ulaşılabilir yani.

1

sitede daha çok bilimsel soruların sorulması herkes açısından daha iyi olur. her cevapladığımız ve sorduğumuz soruda bilgi haznemiz genişler. ancak sadece soru sormuş olmak için soranlar da var maaleasef.

0

sana katılıyorum dostum ama işte çoğu kişi kazancını düşünüyor.