0

ben daha para çekimi yapmadım ama site güvenli ve çeken arkadaşlar var inşallah çekim limitine ulaşıp bende çekim yapmak istiyorum

0

evet ben çektim 3 kez çektim ve memnunum. herhangi bir sorun olmuyor arkadaşlar güvenebilirsiniz.

0

suana kadar pek çok çeken kişi oldu ama ben hala çekemedim.inşallah kısa sürede bende çekim talebi vermeyi düşünüyorum.

0

ben de buraya katıldığım dan beri tabii ki sorulara cevap vererek en çok uzun ve doğruları yaparak toplamında 25 tl 43 tl 43 tl toplamda ise 111 tl yapıyor bu parayı çektim şu an içinde gene devam ediyorum oru cevaplama ya inşallah güzel bir miktar yapıp 2 kat kazançlı gene çekip buradaki parayla telefon faturamı yatırmak için uğraşıyorum çünkü benim işime bu şekilde daha doğru daha mantıklı ve daha güzel yaradığı için burası bana bu yönden cazip geliyor.

0

ben üç kere para çektim. genelde dayanamıyorum sınıra gelince hemen parayı çekiyorum ben pek biriktirme huyum yoktur çünkü. ama bu defa allah kısmet ederse biriktirip öyle çekmeyi düşünüyorum. güven sorunu yaşıyorsanız bence hiç sorun etmeyin kendinize paranız mutlaka yatıyor. üç iş günü içinde deniliyor ama o zamana kalmıyor bile. üç kere denenip onaylandı. şimdi hedef dördüncü ödeme talebinde tabii bu en fazlası olacak inşallah biriktirip en üst seviyede çekmeyi düşünüyorum. en kısa zaman da sizinde paranız elinize geçer ve emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah.

-1

ben ilk iyi olduğumda aradan birkaç gün falan geçsin de 25 tl çektim dün de 190 tl ödeme talebinde bulundu işte yatacak o da 3 iş günü belki bugün de yatabilir belli olmaz çünkü bazen bir gün sonra da yatabiliyor bekliyoruz işte buraya güvenebilirsin merak etme çoğu arkadaşım da ödeme talebinde bulundum parasını aldı şüphen olmasın.

0

ben cekmedim ama cekim talebi sinirina az kaldi sayilir sanirim bugun aksama tamamlanir