1

sorumani.com taktikler neler?

Bu siteden nasıl saha çok para kazanılır?
Sorulardan para elde edilir mi ?

24 cevap
0

buradaki kurallar ve taktikler gerçekten çok basit öncelikle kopya içerik yapmamanız gerekiyor saçma sapan cümleler kurmamanız gerekiyor bilgi verici cümleler kullanırsanız çok daha faydasını görürsünüz saçma sapan cümleler kuran o kadar çok insan var ki gerçekten ne yazdıklarını bilmiyorlar sırf uzun olsun diye sırf para kazanmak için gereksiz bir sürü cümle kuruyorlar buradaki asıl amaç gerçekten bilgi edinmek.ama çoğu sorunun altında o kadar gereksiz olduğunu saçma sapan cümleler okudum ki gerçekten inanamadım evet para kazandıran bir site ama bu kadar da saçma sapan cümleler oldukça gereksiz uzun da bilgi verici cümleler kurmalısınız kopya içerikli üretmemeniz gerekiyor. bunun yanısıra noktalama işaretleri ne dikkat etmeniz gerekiyor.

0

yazacağın cevaplar doğru olsun ve olabildigince uzun cevaplar vermeye çalış. verdiğin cevapların uzunluğuna ve doğruluğuna göre daha çok para kazanırsın. kopyala yapıştır yapmaktan uzak dur. kopyala yapıştır yapmak yasaktır ve hesabının uzaklaştırılmasına sebeb olabilir. soru sorarakta para kazanabilirsin ancak soru sorman icin belli bir sayida sorulara cevap vermen gerekiyor. olabildigince aciklayici,güzel ve detaylı cevaplar vermeye çalışmalısın.

0

sadece uzun ve doğru seyler yazın konudan çok fazla uzaklaşmayın ozaman kazanırsonoz arkadaşlar

0

çok basit basit soruya doğru cevap verip konuyu uzatıp sorudan uzaklaşıp kendine göre evirip çevirirsen iyi para kazanırsın . az önce bu sorunun cevap şekillerine baktım kimsenin bu kadar uzun cevap yazılacak bir soru olmamasına rağmen herkes maşallah destan yazmış. bende şu anda bunu yapmaya çalışıyorum .işin kötü tarafı şu anda konu da bulamıyorum uzatıyorum sorudan koptum mesela şu an sizde bunu yaparsanız 25 kuruş değil 30 kuruş kazanabilirsiniz . daha 25 lira dahil para kazanamadın . inşallah kazanmaya çok yaklaştım az kaldı 21 lira oldu bile.

0

ablacim. sende eskilerdensin. "anlatmaya gerek yok, goruyorsunuz!" derdim ama. malum siteye her gecen dakika yeni gelen arkadaslar grlebiliyor. onlar icin bir kisaca geceyim. geric uzun yazarsam da anla yani. iki kati kazanc etkinligi varken birseyler yapalim degil mi? neyse. sitede kazanc saglayabilmek icin iki secenegimiz var. soru sormak ve cevap yazmak. sorularin kazanci sabit. 2 kurus. yani 0.02 tl. ama cevaplarun kazanclari sabit devil. ne kadar uzun yazarsan kazancta o kadar artiyor. bir de iki kati kazanc etkinligi oldugunda daha fazla kazaniyorsun. yani cevaardan ilerleyin daha cok. soruda sorafsiniz ama psra kazanma odakli geldiyseniz siteye, cevap odakli gitmenizi tavsiye ederim.

0

kardesim taktigi genelde daha fazla kelime uzerinden gitmektir . mesela 400 kelimeden 1 tl aliyorsan 100 kelimeden 25 krs gibi bisey aliyorusn . bu ornekti yani . burda yapicagin tek sey daha fazla kelime kullanmak cunku herzaman icin daha fazla para geliyor . burda manas destanini yazmani istiyorlar kisaca . bunu yaparsan iyi miktarlar kazanabikirsjn. burasi tam ogrencilerin jstedigi guzek bir mekan ve para yonunden istenileni yapmani saglar . cok yazarsan cok kazanirsin m amac cok yazmak ve hizki olmak cunku burda gecirdigin zamanda onemli ortalama 4 saat otursan kac para kazancan onu daho hesaplaman gerekiyor . hizli ol cok kazan taktigidir . ben yeni katildim ama saglam kazanan insanlar taniyorum . bir arkadasimi 324 lira gibi bir miktar mik aldigi soyledi . bende arastirdim . saglam ve guzel bir platform oldugu fark ettim . para yonunden de guzel tek taktigin hizli olmak ..

0

aslında ben şöyle yapıyorum altın sorular kısmında yüzde yirmi daha fazla kazanç sağlanıyor sanırım sitede daha yeniyim sadece ordaki soruları cevaplamaya çalışıyorum bide uzun yazınca daha çok kazanç oluyormuş onu öğrendim cevaplara bakarak altın sorular kısmına giriyorum uzun uzun cevaplar yazıyorum iki gün oldu siteye kayıt olalı ama şu an beş tl var

0

bu sitede taktik yok gibi birsey. yani sitede taktige bakarsan ve taktiklerle ugrasmaya calisirsan taktik yapip daha fazla para kazanmak yerine zaman kaybedip daha az kazanc elde edersin. ama cok ufak bir taktik vereyim sana, mesela herhangi bir soruya cevap yaziyorsun diyelim, cevabi ne kadar uzatabilirsen uzat. yani su sekilde, sen cevap verecegin soruya ne kadar uzun cevap yazarsan o kadar cok para kazanirsin ornek olarak veriyorum salliyorum mesela 300 tane kelime yazdin bir soruya cevap olarak ve sana 90 kurus verdi diyelim. ama 100 tane kelime yazdin diyelim sana 25 kurus verdi. anladinmi site bu sekilde isliyor yani sen ne kadar cok yazi yazarsan o kadar cok para kazanirsin. sunu da soyleyeyim, bence cok soru sorma. cunku sorularin degerleri sabit. o sordugun soru ne kadar uzun olursa ne kadar kisa olursa olsun yinede sana sabit olarak sordugun soru basina 2 kurus kazandiriyor. ama cevaplarda oyle degil. ne kadar uzun cevap yazarsan o kadar cok para kazaniyorsun. yani sana tercihim cevaplar uzerinden gidersen daha iyi bir gelir elde edebilirsin. ama arada sirada da soru sorabilirsin bence :).

1

taktik maktik yok bam bam bam. şaka bir yana gerçekten tatiklere pek inanmam. ama tavsiye derseniz cevaplara odaklanmanızı tavsiye ederim. sorulardan kazancınız sabit, ama cevabınız ne kadar uzun ve özgün olursa o kadar çok kazanırsınız. iki kat kazanç cevaplarda geçerli, sitede yarışma olduğunda cevaplar geçerli, beyin bedava modu açıldığında sadece cevap verebiliyorsunuz, soru soramıyorsunuz. bu nedenle yapmanız gereken soru odaklı yazmak olacaktır sitede. buna alıştığınızda sürekli şikayet edilen beyin bedava modu bile sizi rahatsız etmeyecektir.
herkese bol kazançlar.

0

kazanmak için çok basit taktikler vereyim.ilk önce soru sorarak kazanabilirsin bunu biliyorsun.sorulan sorulara mantıklı ve olabildiğince uzun cümleler kurarak daha fazla kazanç elde edebilirsin.sistemin nasıl işlediği konusuna gelirsek sorulan sorulara mantıklı ve uzun cevap verdiğinde kaç kelimelik cevap yazmışsan o kadar kazanırsın. mesela ben bi soruya 100 kelimelik bi cevap verdim sallıyorum 100 kelimesi 25 kuruş sen bu 100 kelime yerine 300 kelime yaptın 75 kuruşu cebine indiriyorsun amaç ne kadar uzun yazarsan o kadar bol kazancın olur

0

ben bu siteye üye olalı bşr hafta oldu başlarda kısa cevaplar veriyodum baktım iki kuyş falan geliyor dedim böyle böyle ne zamana 25 lira olcak ömür geçer sonra bi okudum cevapları insanlar destan gibi yazıyor dedim ki heralde uzun yazınca daha çok kazanıyosun yoksa millet niye uğraşsın ben de bunu düşünüp gılgamış destanı gibi yazdım baktıö harbiden daha çok kazanılıyomuş yani taktik uzun ve mantıklı yazmak ama şunu da belirtmeden edmiycem bazen destan gibi yazıyorum sayfalarca sonra cevabı gönder butonuna bakıyorum ortalıkta yok sayfayı yenıleyınce de yazdıklarım gidiyo zaten az önce de oldu ve acayip sinirlendim bizimle dalga mı geçiyosunuz emek veriyoruz burda böyle saçma olay mı olur butona basıyorum sonra ne yazıyı paylaşıyo ne kendi ortalıkta ben mecbur muyum aynı soruya on kere cevap vermeye az önce yazdıklarımın üçte biri bile değil şuanki yazdığım ve tedirginim gönderecek mi göndermiycek mi diye düzeltin şunu

0

taktiği yok ne kadar özgün yazarsan vede soruya düzgün yazarsan o kadar çok kazanırsın.

0

sorumani sitesinin kazançlar adına belli bir taktiği olmadığını düşünüyorum, ne kadar çok emek verirsek geri dönüşü oluyor kazanç adına.biraz zaman biraz sabır ile birlikte akılcı bilgi verici ve upuzun yazmaya çalışmanın meyvesini toplamak için herkes bu sitede, ben de ilk üye olduğumda bu siteye dikkatimi çekmişti kazançlar çünkü ilk başlarda yüksek kazanıyordum son zamanlara doğru biraz azalma oldu gibi hissediyorum ve bunun farkına vararak ben de uzun uzun kelimelerimi yazarak bilgilerimi sonuna kadar yazdım paylaştım hep.çok çalışan çok yol alır, bu konuda herkesin büyük bir çalışma düzenlemesi gerekiyor.sorumani sitesinin taktiği yok kendimiz bir yol çizerek taktik belirlemeliyiz, her türlü sorulara göz atmalıyız.

0

daha fazla kazanabilmek icin oncelikle cevaplardan gitmeli.... cunku cevaplarda ne kadsr uzun yazarsan o kadar cok kazaniyorsun... soru sormak da kazandiriyor ama sadecr 2 kurus veriyor... simdi bazi yazar arkadaslarimiz cevaplardaki kazanc sistemini goremediklrti icin sadece soru sorma uzerinden gidiyor. ama 25 tl limite ulasabilmek icin 1250 tane soru sormak gerekiyor... ama crvaplardan gittigin zaman daha kisa zamanda ulasabiliyorsun limite. cunku cevaplarda 50 kurusa 60 kurusa kadar cikilabiliyor. sonra dun baslayan iki kati kazanc etkinligi var. valla bu surede hicbir crvabimi cevap sinirina kadsr dayandiramadim ama dunden bu yana sadece belli basli sorulara cevap yazdim. o da iste senin bu sorun gibi cevabi uzun verebilecegim sorular... belki 20 brlki de 25 soruya cevap yazmisimdir ama 5 liraya dayandi bile kazancim. yani bu iki kati kazanc etkinligini iyi degerlendirmek gerekiyor iyi kazanc saglamak istiyorsan... ben bugun pek musait olamadim. eger musait olsayfim sitrde baya aktif olup baya kazanc saglstdim bugun. iste siteye daha yeni girdim ben.. ikinci cevabim mi ne bu verdigim cevap.. suan bilr tam anlamiyla musait degilim mesela ama yazabilecek durumdayim... gittigi yere kadsr da yazacagim. bakalim bu iki kati kazanc etkinliginde ne yapabilecegiz. umarim herkes birseyler yapabilir. cunku aramizda ogrenci var, ev hanimi var. benim gibi issiz kalan yazar arkadaşlarımız var. az demeden cok demeden herkes birseyler yapar umarim. herkese bol kazanclar.

0

oncelikle bu site sen nekadar bir soru icin ne kadar kelime yazarsan artik o kadar para kazanirsin uzun yazi ise 20 satir olsa 8 krs verir sen ne kadar kelime yazarsan o kadar para verir ben onceden bilmiyordum bisey anlamiyordum 70 kelime yaziyordum sorumani bana 1 kurus verdi bende dedim co az veriyor dedim ama yanlis anlamisim baktim bir soruyu biraz uzun yazdim kazancima baktim 5 kurus daga fazla kazanmisim ve bende uzun sorulari cevapliyorum artik gunde 1 tl kazaniyorum artik bu siteden cok takilicam vakim once 25 tl para cekim talebi verdikten sonra param geldikten sonra artik parami biriktirip 1 yil sonra cekim talebi vericem biriken para ne kadar tolanirsa daga guzel cunku ben oyle yapicam.

0

taktik dediğin yani u sorma sitesinin amacı sen yorum yapıyorsun ve bu yorumu ne kadar uzun tutarsan o kadar daha fazla para kazanıyorsun ve sen cevap verince insanlar bilgi kazanıyor ve sen de bilgi kazanıyorsun insanlar cevap verince hem bilgi kazanıyorsun hem de para.

0

sorumani herkezin para kazanacagi bir plartforumdur.ayrica burda soru sorarak vede cevap vererek para kazanabilirisiniz.tabiki sorular 2 puan veriyor ama tabiki bu sorulara cevap verırsenız verılen cevaplar uzun olursa o kadar kazanırsınız.ayrıca hic cevap verılmemis sorularada ilk 4 kişi %5 kazanc saglar.birde %20lik sorulara uzun cevap verirseniz kazancınız dahada artar.en sonda bu kancımız katlamk için refrasnlariniz dahada çok olur.

0

soru soruldugunda kazanc saglandigi gibi cevap vererek de kazanc saglayabiliyoruz. ama sorularin kazanclari sabit. 2 kurus. yazdigimiz cevaplar ise cevabin uzunluguna gore kazanc artiyor... herkese bol kazanclar. :)

0

cevaplara ne kadar uzun cevap verirsek o kadar çok kazanırsın... altın sorularda cevapları olabildiğince uzatmaya çalış.

0

benim tahminimce altın sorulari uzun uzun cevapla cünkü ne kadar uzun cevap verirsen o kadar yukseliyor miktar.