0

gençlerbirliği geçen sene ligden düştü. ve şu an tff 1 ligde yer alıyor başkan ilhan cavcav vefat ettiği için takım bayağı bir düşüş yaşadı.ve şu an ptt 1 lig'de yerini alıyor ancak şu an birincilikte lider durumdalar umarım gençlerbirliği tekrar süper lig'i kısa bir süre içinde döner.

0

genclerbirligi spor kulubu ılhan cavcav sezonunda kume dusmesıne ragmen bır sene sonra tekrar super lige cıkacak gibi gözukuyor.

0

gençlerbirliği takımı yıllarca süper ligde oynamış fakat geçen yıl 1. lige düşmüştür.14 mart 1923 yılında kurulmuştur.başkanlığını uzun yıllar rahmetli ilhan cavcav yapmıştı.şu an 1. ligde lider olan takımdır.

0

şuanda 1.ligte mücadele eden futbol takımıdır . 14 mart 1923'te ankarada kurulmuştur . maçlarını genellikle osmanlı stadında yapmaktadır . şuanda tadilatı devam eden eryaman stadı önümüzdeki sezon burada maçlarını yapacaklardır . şuan ligte 12 maçta 10 galibiyet 1 beraberlik ve 1 yenilgi almışlardır . ve birinci sıradadırlar . yatırımlara ve gençlere önem veren gençler birliği böyle devam ederse önümüzdeki sezon büyük olasılıkla süperlige çıkıp orada boy göstereceklerdir . burası önemli yıldızları kazandırmıştır . bunun en bariz örneği ; orkan çıkar .